Vodimo vas na film "Žao nam je što smo vas propustili"

Ovo je priča o bračnom paru koji se bori da preživi u modernoj Engleskoj, a mi vas vodimo na projekciju koja je zakazana za sutra.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Troje najbržih čitalaca osvojiće po dve karte za film "Žao nam je što smo vas propustili", koji se daje sutra, 23. januara, u 18.20 u Kombank dvorani.

Nakon svetske premije na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, a potom nakon prikazivanja na Festivalu autorskog filma u Srbiji, film reditelja Kena Louča "Žao nam je što smo vas propustili" naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji od četvrtka 23. januara.

Ovenčan najprestižnijim nagradama, reditelj Ken Louč ("Ja, Danijel Blejk", "Vetar koji njiše ječam"), u maniru svojih filmova, prikazuje društveno angažovanu dramu o bračnom paru koji se bori da preživi u modernoj Engleskoj.

Riki i njegova porodica vode tešku borbu s dugovima još od finansijskog sloma 2008. Priliku da ih se oslobode dobijaju kada se Riki zaposli kao dostavljač. Kao i posao junakove supruge, negovateljice, posao dostavljača je težak. Porodična veza je snažna sve do trenutka kada im se poslovni putevi raziđu, tada dolazi do sloma.

U filmu igraju Kris Hičen, Debi Hanivud, Ris Stoun, Čarli Ričmond i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu