Ova drama dobila je najviše nominacija za Zlatni globus, više od Džokera i Irca

Netfliksova drama "Marriage Story" je dobila najviše, šest nominacija za Zlatni globus, a potom slede filmovi "Irac", koji se takođe prikazuje na Netfliksu i Tarantinov "Bilo jednom u Holivudu", dok je "Džoker" osvojio četiri.

Izvor: Index
Podeli
Foto: Gettyimages/ Kevork Djansezian
Foto: Gettyimages/ Kevork Djansezian

Film Noe Baumbaka “Marriage Story” je savremena studija slučaja bračnih voda upakovana u žanrovsko fluidno polje pripovedanja. Toplina i milina dva monologa u kojima partneri predstavljaju jedno drugo i šta najviše vole kod svoje voljene-nevoljene polovine preseca neprijateljski stav u sterilnoj ordinaciji bračnog savetnika. Nikol i Čarli više ne komuniciraju jer ona želi jedno, a on misli da su se dogovorili nešto drugo. Zapravo, nikada nisu ni razgovarali o tome šta svako od njih želi.

Ceremonija dodele Zlatnih globusa, koja je često i više nego tačan indikator o tomu kako će se i kome podeliti Oskari, ove će se godine održati 5. januara u Los Anđelesu.

Za najbolju TV seriju ili film nominovani su Kvaka 22, Černobil, Fosse/Verdon, The Loudest Voice i Unbelievable.

Glumice nominovane za najbolje ostvarenje u televizijskoj dramskoj seriji su Dženifer Aniston (The Morning Show), Olivija Kolman (The Crown), Džodi Komer (Killing Eve), Nikol Kidman (Big Little Liew) i Riz Viderspun (The Morning Show).

Glumci nominovani za najbolje ostvarenje u televizijskoj dramskoj seriji su Brajan Koks (Succession), Kit Harington (Game of Thrones), Rami Malek (Mr. Robot), Tobaajs Menziz (The Crown) i Bili Porter (Pose).

Nominacije za najbolju filmsku muziku dobili su “Sva siročad Bruklina“, “Male žene“ i “Džoker“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu