Sjajan start filma "Četiri ruže" FOTO/VIDEO

Film Vasilija Nikitovića "Četiri ruže" započeo je svoj bioskopski život i tokom prvog vikenda bio je najgledanije ostvarenje u najvećim bioskopima u Beogradu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

"Srećan sam što je publika prepoznala energiju i poruku filma i što se pozitivan trend nastavlja posle punih premijernih projekcija. Mislim da sam sa dodatnim scenama koje su snimljene neposredno pred početak bioskopskog života filma učinio da "Četiri ruže" budu još bliže i još zanimljivije mlađoj publici", rekao je reditelj Nikitović.

Foto: Promo
Foto: Promo

Krimi-drama sa elementima komedije, "Četiri ruže" u bioskopima je počela da se prikazuje 5. decembra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Šapcu, Užicu, Boru, Obrenovcu, Leskovcu i drugim gradovima širom Srbije.

Kroz "Četiri ruže" pratimo urbani mozaik gradskih likova koje će tokom jedne noći povezati neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa istoimenog noćnog kluba, naći će se jedan običan čovek koji u pokušaju da pobegne od svega shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove ono što je u međuvremenu izgubio – ljubav, iskrenost i veru.

Foto: Promo
Foto: Promo

U filmu igraju Dragan Gagi Jovanović, Srđan Žika Todorović, Boris Milivojević, Miloš Samolov, Milutin Milošević, Gordan Kičić, Nada Macanković, Sonja Kolačarić, Dragana Dabović i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu