Objavljen tizer za najnoviji film o Džejmsu Bondu VIDEO

Film je sniman u Londonu, na Jamajci, u Norveškoj i Italiji. Premijera je zakazana za 3. april 2020. godine.

Izvor: B92, Klix
Podeli
Foto: depostiphotos/ 360ber
Foto: depostiphotos/ 360ber

Objavljen je najnovji tizer za novi film o čuvenom agentu 007 "Nema vremena za umiranje" (No Time to Die). U pitanju je najnoviji film, 25. o Džejmsu Bondu. Sam tizer je izazvao mnogo pažnje, i nakon njega nestrpljenje zbog izlaska filma je sve veće. Ovo je poslednji deo filmova o Džejmsu Bondu u kom će glavnu ulogu igrati Danijel Krejg. Ostvarenje je režirao Keri Fukunaga, a pored Krejga u filmu igraju Rami Malek, Rori Kinijer, Ben Vajšo, Naomi Haris, Lea Sedu i Džefri Rajt.

Danijel Krejg po peti put glumi britanskog tajnog agenta 007. Potvrdio je da je ovo poslednji nastavak u kojem će igrati Bonda jer je došlo vreme da ga zameni neko mlađi.

"To je jedan od najtežih, najzahtevnijih, ali i najlepših projekata za koji sam vezan. Treba uložiti mnogo energije u tu ulogu, a ja postajem stariji i zbog toga je malo nezgodno", rekao je nedavno 51-godišnji glumac koji je tokom poslednjeg snimanja povredio zglob.

U novom filmu Bond uživa u mirnom životu nakon napuštanja tajne službe dok ga ne poseti stari prijatelj Feliks Lajter iz Cije i zatraži njegovu pomoć. Tada odlazi u misiju spasavanja otetog naučnika, a pri tome će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom.

Film će se premijerno prikazati 3. aprila 2020. u Velikoj Britaniji, a 8. aprila u SAD.

Džejms Bond franšiza jedna je od najunosnijih u filmskom svetu. "Spectre" iz 2015. je zaradio 880 miliona dolara, a "Skyfall" iz 2012. više od milijardu dolara.

Pogledajte najnoviji tizer za film pa nam pišite vaše utiske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu