1. @Prof dr CVETKO Prvi 12.12.2019.12:49

    Poznato je da je knez Pavle bio strastveni kolekcionar slika, ali onda bi te slike (ne ove, vec one koje je on kupovao,) trebalo da pripadnu kneginji Jelisaveti Karadjordjevic, zar ne?
    Prestolonaslednik Aleksandar nije ni blizak rod kneza Pavla, a tek njegova supruga Katarina i njena kci!!!???!!!
     (Linna..., 13. decembar 2019 11:14)

    # Link komentara

  2. E da su samo maznuli slike.. ni po jada.
     (Zoran, 12. decembar 2019 17:26)

    # Link komentara

  3. Dosta vise ovih Karadjordjevica i njihovog parazitskog nacina zivota. Neka se isele i iz Belog Dvora da narod Srbije moze da zastiti svoje kulturne dragocenosti. Dokle ce pljackati vise ovaj narod i politicari i ta porodica? Imate li obraza i malo? Ovo je strasno sta se radi. Sve ce nam izneti iz zemlje, a naplacuju nam ulaz u Beli Dvor bez ikakvog prava, ne mozemo ni da pristupimo bilo cemu od njih.
    (Nebojsa, 12. decembar 2019 14:25)

    # Link komentara

  4. Biće obeštećeni Karađorđevići? Da ih nisu kupili od svojih para? Najutite to i iz dvora i iz zemlje. Zašto im plaćamo struju i troškove života? Čime su nas to zadužili?
     (Jax, 12. decembar 2019 13:11)

    # Link komentara

  5. Malo pismeniji znaju da je Knez Pavle kupovao te slike SVOJIM novcem !!!! Država Srbija nije davala novac ... jer tada nije ni postojala , postojala je Moravska banovina !
    Ali ... komunizam tj. otimačina i pljačka i dalje egzistira , jer postoje i "naslednici" otimača i pljačkaša tudje imovine ! Mnogo će vode proći dok se Srbi opismene a njihovi davni, nepismeni preci su bili mnogostruko inteligentniji !
    (prof dr CVETKO Prvi, 12. decembar 2019 12:49)

    # Link komentara

  6. Vidi ti njih. Ne daju slike koje su nacionalno kulturno i istorijsko nasleđe.
    Ta "aristokratija" i dalje misli da su mnogo bitniji od svih i svačega. Bahate se pa se onda posle čude kad dođe revolucija i oduzme im sve i protera ih.
     (marko_sthlm, 12. decembar 2019 12:09)

    # Link komentara