Dječaci i E-play 27. februara u Mikser hausu

Još jedan dan beogradsko-splitskog prijateljstva očekuje sve ljubitelje dobrog zvuka u subotu, 27. februara, u Mikser House-u, kada nastupaju sastavi Dječaci i E-play.

Podeli

Splitski reperi, koji su oduševili publiku na prošlogodišnjem nastupu u okviru festivala “Splitski đir u Savamali” ponovo će nas obradovati energičnom svirkom, dok će domaću podršku pružiti miljenici domaće publike, beogradski sastav E-Play, koji regionalno Beograd - Split – Beograd nastavljaju sutradan, 28.februara kada će nastupiti u najvećem gradu Dalmacije.

Diječaci su rep grupa iz Splita, osnovana 2005. godine, regionalno poznata po hitovima "Dalmacija", "Lovrinac" i "Narodna". Dječaka je trojica, Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo i poznati su po pesmama u kojima sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću, vrlo jasno i otvoreno, povremeno duhovito, progovaraju o stvarnosti, a pri tome ne gube urođenu pozitivnu notu. Njihov drugi album “Istina” iz 2011. godine raprodat je za dva dana, dok su za debitantski album “Drama” dobili “Zlatnu kuglu” za album godine.

E-Play je alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne-atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni. E-play trenutno svira u postavi Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut. Na turneji 2015. godine imaće i gostujući vokal Kiku Jovanović.

Karte za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa, a specijalna promo cena od 400 dinara važi do 2. februara.

Cena ulaznice će od 2. februara biti 600 dinara, a na dan koncerta 800 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Kultura

Zimske čarolije u nedelju u Mikser hausu

Tradicionalni Mikser Design Market: Zima dolazi, prodajna izložba dizajniranih predmeta, u ovom izdanju specijalno inspirisanih zimskim čarolijama, biće održan u nedelju, 7. decembra, od 12 do 20 časova u Mikser hausu u Beogradu.

Ostalo subota 6.12. 21:38 Komentara: 0

Mikser Design Market - Jesen u Savamali

"Mikser Design Market: Jesen u Savamali" održaće se u nedelju, 26. oktobra, u Mikser House-u i obuhvatiće i prateći program u vidu kreativnih radionica, specijalne akcije i popuste, kao i premijeru sarajevskog brenda “Crni oblak”.

Ostalo petak 24.10. 12:07 Komentara: 1

Mikser festival: 4 dana održive utopije

Šesti Mikser festival završen je u nedelju, 8. juna, a priča o “Održivoj utopiji” zaključena je svečanom dodelom priznanja najboljim mladim talentima koji su svojim idejama doprineli društvenom boljitku i napravili korak napred u ostvarenju svojih utopija.

Ostalo ponedeljak 9.06. 11:59 Komentara: 2

Vodič kroz Mikser: Subota u Savamali

Mikser festival treći dan nastavlja da boji grad u žuto: na ulicama Savamale publiku očekuju brojni performansi, ulična umetnost, filmovi, razgovori, kuvanje, dečje radionice, dobra muzika i još mnogo, mnogo toga.

Ostalo subota 7.06. 12:28 Komentara: 6

Mikser festival: Vodič kroz drugi dan

Nakon svečanog otvaranja uz zvuke nastup vojnog orkestra “Stanislav Binički” i svirku domaćih bendova Plejboj, Jarboli, E-play i ad-hoc sastav Trese, lupa, udara, drugi dan Mikser Festivala, 6. jun u Savamali, obeležiće brojni umetnički programi, diskusije, performansi, koncerti...

Ostalo petak 6.06. 13:05 Komentara: 0
strana 1 od 10 idi na stranu