"Zelenović je pomahnitao, u panici traži spas u evroparlamentarcima"

Ivana Nikolić, članica Predsedništva SNS rekla je da je Nebojša Zelenović, koji je hteo da ostane da sedi u fotelji kao gradonačelnik Šapca, pomahnitao.

Izvor: B92
Podeli
Amir Hamzagic/ATAImages
Amir Hamzagic/ATAImages

Kako je dodala, on u panici traži spas u evroparlamentarcima.

"To je u njegovom stilu. Kad god se plašio za svoju funkciju, trčao je u Strazbur, da se žali i pljuje po svojoj državi, a onda je i molio da mu pomognu da ostane na vlasti ili da uđe u skupštinu, jer posle onolike pljačke u gradu Šapcu, građani su jedva dočekali da mu vide leđa.

Mnogo je hrabar ovaj kabadahija kada preko tajkunskih medija ospe paljbu na predsednika Aleksandra Vučića, Vladu Republike Srbije, kuka kako nema debate u Srbiji, a onda kada ode u uživo emisiju sa političkim protivnicima - on posle dva minuta pobegne. Kukavica i pobegulja. Danas, takođe u istom stilu, putem tajkunskih medija poziva na proteste i navodi kako je režim u panici. U panici su očigledno samo oni, koji nemaju politiku, kojih nije briga za Srbiju, koji nemaju trunku stida, poštovanja, empatije - pa zloupotrebljavaju tragediju i stradalu decu. Ovu nesreću vide kao šansu da dođu na vlast. Najgore od svega je što govori da su to zahtevi građana, a svu organizaciju, sve zahteve su kreirali oni koji mrze predsednika Aleksandra Vučića, samo zato što ga nikada neće pobediti i koji žele destabilizaciju Srbije.

Da li ovaj šabački propalitet misli da narod u Srbiju želi ono za šta se on zalaže - upadanje u RTS testerom, uvođenje sankcija Rusiji, cmizdrenje kod stranaca, vređanje patrijarha i lopovluk?!

Užasno je to što zloupotrebljavaju tragediju zarad jeftinih poena i suprostavljanja vlasti. I vidi se da ne mogu ništa da razumeju, ni zašto su određene mere uvedene i zašto je doneta odluka za kraj školske godine - jer sebični i bezosećajni Zelenović i slični njemu gledaju samo sebe. Upravo su protesti koje organizuju "iznedrili" ono najgore sa političke scene Srbije. Posle ovoga, zbog čega će ući u anale beščašća, preostaje da cmizdre i da mole da se još spusti cenzus, jer pristojna i normalna Srbija će već na narednim izborima pokazati gde im je mesto", poručila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 116 idi na stranu