"Daj mi dva bureka ja sam pripadnik državne bezbednosti, a pare ću sutra da ti dam“

Vranje -- Vlasnik pekare "Pionir" iz Vranja prijavio policiji bizaran pokušaj razbojništva jer mu je u pekaru došlo NN lice koje je nosilo pištolj i koje je ukralo burek.

Izvor: Novosti
Podeli
Foto: depositphotos/bulatovicmilos
Foto: depositphotos/bulatovicmilos

NN lice je držeći ruku na pištolju prišlo vlasniku pekare i rekao "Daj mi dva bureka ja sam pripadnik državne bezbednosti, a pare ću sutra da ti dam“, potvrdio je ovaj događaj za "Novosti" PR Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju Miodrag Stojanović.

Kako je Stojanović ispričao za "Novosti" osumnjičeni koji je identifikovan kasnije ostavio je na pult 100 dinara i rekao da će doneti još 140 sutra.

Vlasnik pekare ispričao je da se ceo slučaj nije završio na dva bureka jer se isti čovek pojavio tri sata posle ponoći u pekari i tražio od njega da mu ostavlja stari hleb jer ima psa kod kuće.

On je čak i nudio da pokaže službenu legitimaciju, što je pekar odbio. Kako se kasnije ispostavilo lažni bezbednjak je imao kod sebe plastični pištolj i bio je pod dejstvom alkohola.

Negde oko 4 sata saobraćajna policija je aklotestirala čoveka koji je na bizaran način izveo razbojništvo u pekari i ustanovljeno je da ima 1,92 promila alkohola u krvi.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tuđilaštvo u Vranju, a osumnjičen je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 115 idi na stranu