Direktor Urgentnog centra: Sofronijević stabilno

Beograd -- Srećko Sofronijević, koga su teško ranili specijalci kosovske policije, u stabilnom je stanju, izjavio je direktor Urgentnog centra u Beogradu Marko Ercergovac.

Izvor: Tanjug
Podeli
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg

"Nadamo se da će u skorije vreme da se vrati svojoj kući i nastavi sa rehabilitacijom. Nema komplikacije koje bi bile vitalne, a vreme će pokazati njegov pun oporavak", rekao je Ercegovac novinarima.

Ercergovac istakao da je pacijent stabilnog stanja, nema znake infekcije i da njegov oporavak ide dobrim tokom. Srećko Sofronijević, koji je ranjen prošle nedelje na Kosovu i Metohiji, prilikom upada jedinica Rosu na sever pokrajine, u ponedeljak je iz Kosovske Mitrovice prebačen u Urgentni centar u Beogradu, zbog mogućih postoperativnih komplikacija. Sofronijević je bio primljen u Kliničko bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici 13. oktobra sa teškom prostrelnom ranom u leđa, prelomom lopatice i rebara, a metak je prošao pored vitalnih krvnih sudova na vratu. On je istog dana hitno operisan, a potom zbrinut na odeljenju intenzivne nege ove ustanove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 184 idi na stranu