Lončar odgovorio na optužbe iz Sarajeva: Nikšiću da ide na čast

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar reagovao je na današnju izjavu Nermina Nikšića o vakcinama iz Srbije rekavši da ona ide "njemu na čast".

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Kako se navodi u pisanoj izjavi, Lončar je rekao da ta "bezumna laž i neskrivena mržnja prema Srbiji, njenim građanima i rukovodstvu Srbije koju je neki Nermin Nikšić izneo danas ide njemu na čast i svima sličnim koji na ovako besraman način koriste priliku da se medijski promovišu".

"Svako ko želi da jedan par ekselans humanitarni gest predstavi na lažan način zaslužuje samo prezir i osudu", rekao je Lončar.

"Siguran sam da taj Nermin i njemu slični polaze od sebe i sopstvene pretpostavke da u svakom gestu treba pronaći svoj interes", poručio je ministar Lončar dodajući da je siguran da građani BiH znaju istinu i prepoznaju ko im je prijatelj, a ko se ponasa kao ratni profiter.

Podsetimo, predsednik i SDP-a i predstavnik u Parlamentu BiH Nermin Nikšić rekao je ranije danas da je dobio informaciju kako je Federacija BiH platila Srbiji za isporuku vakcina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 226 idi na stranu