Stolić sutra na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu; odavao tajne kavačkom klanu?

Inspektor za krvne i seksualne delikte u SBPOK Božidar Stolić sutra pre podne biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Stolić, koji je sinoć uhapšen, sumnjiči se za krivično delo zloupotreba službenog položaja, rekla je Tanjugu portparolka tužilaštva Ivana Rakočević. Nakon saslušanja biće poznato da li će tužilaštvo tražiti da mu se odredi pritvor. Pojedini mediji su preneli da je on prenosio informacie “kavačkom klanu".

U februaru su u okviru istrage protiv organizovane kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića, uhapšeni bivši načelnik Odeljanja za suzbijanje organizovanog krijumčarenja opojnih droga Predrag Ljajić i inspektor i v.d. šefa odseka za droge Bojan Vasiljevski.

Protiv njih je i dalje u toku istraga, rečeno je danas Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal koje vodi ovaj postupak.

Pritvor im je u međuvremenu ukinut i sada se brane sa slobode.

Ljajić i Miljković se terete da su pokušali da prikriju dokaze tokom pretresa prostorija osumnjičenih vođa organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ali i da zadrže pronađeni novac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 137 idi na stranu