Vištanje, policija, hitna... Predsednik opštine pogodio rođaku pikslom?

Protiv predsednika opštine Lebana Ivana Bogdanovića podneta je krivična prijava za fizički napad na rođaku s kojom živi u istoj kući.

Izvor: Jugmedia
Podeli
Foto: Deposit/ia__64
Foto: Deposit/ia__64

Krivičnu prijavu protiv Bogdanovića podneo je Bojan Jović, suprug žene koju je navodno Bogdanović sa terase gađao i pogodio staklenom pepeljarom.

Jović je pre nekoliko dana smenjen sa mesta direktora Turističke organizacije Lebane, piše Jug medija.

Tužiteljka Osnovnog suda u Lebanu potvrdila je za Jug mediju da se na slučaju radi, ali da predmet još nije prosleđen tužilaštvu.

A incident se dogodio oko 16 sati u dvorištu porodice Jović, koja deli kuću sa Bogdanovićevima.

"Ivan Bogdanović sa terase u mom dvorištu gađao je pikslom od punog stakla moju Jasminu. Povredio joj je ruku. Trenutno smo u policiji i dajemo izjave. Policija je bila na lice mesta i odnela dokazne predmete", napisao je Bojan Jović u zajedničkoj grupi na Vajberu, što je kasnije potvrdio i Jug mediji.

"Da moja supruga nije podigla ruku videvši kako neki projektil leti prema njoj, ta teška staklena piksla bi je udarila u glavu, mi današnji dan trebamo da slavimo, jer da je udarena u glavu, ko zna da li bi preživela", kazao je Bojan Jović.

Posle toga je nastao haos, pričaju komšije.

"Bojanova supruga je vrištala i tražila pomoć od supruga, a posle kratkog vremena došla je policija i hitna pomoć. Ne znam kome su pružali pomoć, mislim da su ih obe porodice zvale", priča žena koja ne želi da otkriva identitet.

Sem protiv Ivana Bogdanovića, Bojan Jović je podneo prijave i protiv njegove supruge za koju tvrdi da je izazvala incident, zatim protiv tasta Ivana Bogdanovića Gorana Jovića, koji je predsednik Regionalne privredne komore i poverenik Srpske napredne stranke Lebane, kao i protiv njegove supruge.

Bojan Jović je, kako saznaje Jug medija, izjavio pred policijom da Gorana Jovića i njegovu suprugu vidi kao podstrekače nasilja nad njegovom siprugom, a zatražio je i da se njegovom bratu oduzme oružje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 246 idi na stranu