Incident u Beloj kući: "Ujedanje"; Ko je poslat kući i zašto. Društvene mreže gore

Vašington -- Predsednik SAD morao je da vrati svoje pse u privatnu rezidenciju u Vilmingtonu posle incidenta u kome je jedan od pasa ujeo pripadnika obezbeđenja Bele kuće.

Izvor: B92, Beta/AFP
Podeli
Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky
Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky

Trogodišnji pas Mejdžor, mlađi od dva nemačka ovčara Džoa Bajdena, ponašao se agresivno, skakao, lajao i kidisao na osoblje i agente obezbeđenja Bele kuće, javio je CNN pozivajući se na anonimne izvore.

Izvori su pominjali incident sa ujedom ne navodeći da li je neko povređen. Incident je ipak smatran dovoljno ozbiljnim da dva psa, Mejdžor i 13-godišnji Čemp, budu vraćena u Bajdenovu kuću u Vilmingtonu prošle nedelje.

Mejdžor, koga su Bajden i njegova supruga Džil usvojili iz utočišta za životinje u novembru 2018. bio je prvi udomljen pas u Beloj kući, gde se preselio sa Bajdenovima posle inauguracije u januaru.

Bajdenov prethodnik Donald Tramp nije imao ljubimca u Beloj kući.

Za sada se ne zna kada i da li će Bajdenovim psima biti dozvoljeno da se vrate u Belu kuću.

U intrervjuu prošlog meseca prva dama Džil Bajden izrazila je zabrinutost oko smeštaja pasa u njihovu novu rezidenciju u Vašingtonu.

"Treba da idu liftom, na šta nisu navikli, i da izađu u dvorište gde ima puno ljudi koji ih gledaju", rekla je ona za televiziju NBC.

A komentari...

Društvenim mrežama to je poslužilo za obilje komentara, pa se tako moglo pročitati da su psi "jedino što je bilo dobro u Beloj kući", zatim tu su i komentari kao "Od bele kuće do pseće kuće", "Konačno CNN ima neku pravu vest iz Bele kuće"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 434 idi na stranu