Epilog tuče u Novom Sadu: Osmoro uhapšeno, trojica se terete za teško ubistvo u pokušaju

Novi Sad -- Zbog brutalnog premlaćivanja tri mladića u centru Novog Sada u subotu 20. februara Više javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu protiv osam osumnjičenih

Izvor: Tanjug
Podeli
Kuzmafoto/Depositphotos/Ilustracija
Kuzmafoto/Depositphotos/Ilustracija

Trojica od njih terete se za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a ostali za nasilničko ponašanje u grupi. Svi su uhapšeni i u roku od 48 sati biće privedeni na saslušanje u tužilaštvo.

Za krivično delo teško ubistvo u pokušaju za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina zatvora sumnjiče se M.L, S.V. i B.N.

S.V, M.M, N.D, M.M. i M.B. terete se da su u grupi izvršili krivično delo nasilničko ponašanje za koje im preti kazna od šest meseci do pet godina, saopštilo je novosadsko Više tužilaštvo.

Brutalno prebijanje mladića dogodilo je u Novom Sadu dana 20. februara u ulici Laze Telečkog.

"Oštećeni u ovoj tuči - M.D., Š.N. i P.M. zadobili su telesne povrede od strane više lica pri bezobzirnom nasilnickom ponašanju", navodi tužilaštvo.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vodjenja istrage povodom ovog dogadjaja, nakon čega će doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena, poručuju iz tužilaštva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 127 idi na stranu