Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Izvor: Tanjug
Podeli

Na obilaznici oko Beograda, od petlje "Orlovača" ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno i potreban je poseban oprez vozača.

Na putu Kneževići - Bela Zemlja - Užice (Mačkat) zbog izvođenja radova na mostu "Sušica" od 8 od 14 časova potpuno je obustavljen saobraćaj.

Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put - obilaznica oko Mačkata.

Na auto-putu E-75, petlja "Umčari" zbog radova na nadvožnjaku zatvoreno je uključenje i isključenje za saobraćaj na petlji "Umčari".

Saobraćaj se preusmerava na petlju "Mali Požarevac".

U zoni radova za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka auto-puta u oba smera, dok se saobraćaj odvija preticajnim saobraćajnim trakama.

Na putu Zrenjanin - Klek, postavljena je privremena saobraćajna signalizacija i oprema zbog radova na delu obilaznog puta oko Zrenjanina i izgradnje kružne raskrsnice.

Za vreme izvođenja radova, u ovoj fazi, saobraćaj iz pravca Kleka ka Zrenjaninu preusmeren na dvosmerno odvijanje saobraćaja na pravcu Zrenjanin-Klek.

Na puut Pazarište - Tutin, obustavljen je saobraćaj zbog radova koji se izvode u punom profilu puta.

Alternativni putni pravac - Pazarište - Dojeviće, Dojeviće - Novi Pazar, Novi Pazar - Bregovi, Bregovi - Tutin. Alternativni pravac za lokalni saobraćaj - lokalni putevi Pazarište - Delimeđe - Mađare, Pazarište - Crnoča - Brniševo - Crkvine, Pazarište - Mađare - Paljevski most.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 224 idi na stranu