Rusi? SNP: Laž i propaganda

Beograd -- Srpska narodna partija osudila je kao najbezočniju laž i propagandu optužbe da Rusija organizuje prevrat u Srbiji i ruši demokratski izabranu vlast.

Izvor: Tanjug
Podeli
Alexandar Aksakov/Getty images
Alexandar Aksakov/Getty images

SNP navodi da smo u prethodna tri dana svedoci agresivne kampanje protiv Rusije i predsednika Vladimira Putina, koju sprovode pojedinci koji se predstavljaju kao ugledni političari, analitičari i novinari, a koji, kako ocenjuje SNP, godinama truju srpsku javnost o ruskoj zaveri s ciljem da Srbija prizna nezavisnost Kosova i postane članica NATO.

Navodeći da se laž da Putin organizuje prevrat u Srbiji širi bez ijedne činjenice i dokaza, SNP ocenjuje da se takvim porukama radi direktno protiv Srbije i njene nezavisne politike.

Kako navode u saopštenju, mnogi od tih "nosilaca antiruske i natovske propagande" u Srbiji poznati su domaćoj javnosti i po tome što su otvoreno podržavali Mila Ðukanovića u njegovom obračunu sa srpskim narodom u Crnoj Gori.

SNP navodi da srpski narod zna koliko su Rusija i Putin pomogli Srbiji u borbi za Kosovo, kao i u borbi da se spreči da srpski narod bude proglašen za genocidan i dodaje da oni koji napadaju saradnju dve zemlje žele da Srbi budu neslobodan, ponižen i genocidan narod, bez Kosova i samopoštovanja.

Zaključuju da nikakva propaganda NATO lobista neće srušiti prijateljstvo srpskog i ruskog naroda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 79 idi na stranu