"Opozicija samo u Srbiji u koroni našla izgovor da ne izađe na izbore"

Izbori u Hrvatskoj i u drugim zemljama uprkos koroni pokazuju koliko su bile bespredmente optužbe naše opozicije, rekla je funkcionerka SNS Zorana Mihajlović.

Izvor: Tanjug
Podeli
EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

Ona je dodala da je srpska opozicija jedino tražila izgovor zašto ne smeju da izađu na izbore.

Kada je reč o izborima u vreme epidemije korone, jasno je da Srbija nije jedina zemlja koja je išla na glasanje u ovom vreme i koja je upravo zbog toga na glasačkim mestima preudzela sve potrebne epidemiološke preporuke kako bi se građani zaštitili, rekla je Mihajlović Tanjugu.

"Samim tim što se danas izbori održavaju i u Hrvataskoj, da su pre samo nekoliko dana bili održani lokalni izbori u Francuskoj, u avgustu izbori očekuju i Crnu Goru, a i biće ih u drugim zemljama, to samo pokazuje koliko su bile bespredmente optužbe naše opozicije koja je samo tražila izgovor zašto ne smeju da izađu na izbore".

A nisu smeli da se pojave, jer su znali kako bi građani ocenili ono što rade za njih i jer su znali da bi na izborima prošli poput Vojislava Šešelja i Sergeja Trifunovića, dodala je ona.

Mihajlović podseća i da lista koju je predvodio Aleksandar Vučić, za razliku od nekih drugih stranaka, nije održala nijedan jedini predizborni skup upravo zbog toga, jer nije želela na bilo koji način da doprinese bilo kakvom širenju virusa.

"Hrvatskoj želim mirne izbore i da na njima dobiju vlast koja će raditi u najboljem intersu njihovih građana, sa kojom će Srbija nastaviti da radi na što boljim ekonomskim i političkim odnosima naših država i što boljem život srpskih građana u Hrvatskoj i Hrvata u Srbiji", poručila je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 79 idi na stranu