"Narativ zastupnika bojkota crta metu na našem čelu"

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je danas prilikom skupljanja potpisa za predstojeće izbore.

Izvor: B92
Podeli
Screenshot/TV B92
Screenshot/TV B92

Pročitajte još:

Sergej Trifunović napadnut u Knez Mihajlovoj; Mediji: Napadač pristalica bojkota

Trifunović je, neposredno nakon incidenta, dao izjavu da mu je prišao čovek i pitao ga "ko je kupio šator" koji se nalazi na mestu skupljanja potpisa.

"Ja mu kažem Vučić. Odgovara mi da zna da je Vučić. Reko' ali, Đilas je platio ozvučenje'", izjavio je Trifunović i dodao da je rekao samo "pozdravite vašu gospođu majku" nakon čega je usledio udarac u potiljak.

"Ja skačem na njega, moji me drže. Onda prolazi drugi čovek na biciklu, a to je čovek koji već tri dana dolazi ovde i upućuje uvrede, i vadi šrafciger na mene", izjavio je Trifunović.

On je rekao da narativ opozicije koja zastupa bojkot "crta mete na njihovim čelima".

"Ceo narativ koji upućuju pristalice bojkota da smo izdajnici i prodani Vučićevi plaćenici rade isto što radi i Informer i Pink- oni crtaju mete na našem čelu", zaključio je on.

Trifunović je rekao da to što rade ljudi koji su kreirali bojkot i koji njega i njegove pristalice nazivaju na mrežama izdajnicima, plaćenicima Vučića, isto su, kaže, radili oni koji su crtali metu na čelu Oliveru Ivanoviću, Slavku Ćuruviji…

"Meni rade identičnu stvar. To vam je opozicija, radi isto što i vlast, ako ne i gore”, rekao je Trifunović novinarima nakon napada.

Trifunović je dodao da je Srbija duboko podeljeno društvo i da to više nije samo narativ, a za podeljenost odgovornim smatra ne samo vlast, već i opoziciju.

Kaže da je napadač očigledno “zakleti bojkotaš”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 84 idi na stranu