Predstavnik Prištine Đokoviću: Ostaješ primitivac, zaostao i običan balkanski nacionalista i šovinista

Sofija -- Predstavnik Prištine u Bugarskoj Edon Cana komentarisao je na Tviteru način na koji su srpski teniseri proslavili pobedu na ATP kupu u Australiji.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug/AP Photo/Steve Christo
Foto: Tanjug/AP Photo/Steve Christo

On je posebno bio oštar prema Novaku Đokoviću.

"Nakon vojnog marša, nastavili su sa Kosovom. Možeš biti ATP pobednik, ali ostaješ primitivac, zaostao i običan balkanski nacionalista i šovinista. Nije slučajno što je Novak Đoković najmanje voljen teniski šampion u istoriji", napisao je Cana.

Srpski teniseri pobedili su u nedelju na ATP kupu u Australiji, a pobedu su proslavili pevajući "Marš na Drinu" i "Vidovdan".

Reagovao Đurić

Reagovao je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić koji je ocenio da je mržnja koju je prema sportisti pokazao predstavnik Prištine u Bugarskoj Edon Cana, otkriva karakter onih koji je ispoljavaju.

"Novaku Đokoviću, koji potiče sa Kosova i Metohije, žele da zabrane da se ponosi svojim poreklom samo zato što je Srbin. Mržnja prema sportisti koji je pokazao da ne podnosi mržnju, šovinizam i granice među ljudima najbolje otkriva karakter onih koji je ispoljavaju", napisao je Đurić na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 95 idi na stranu