Oblaci, kiša, sneg

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, ponegde sa kišom,

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Spencer Platt/Getty Images
Foto: Spencer Platt/Getty Images

Na visokim planinama moguć je slab sneg, dok se padavine očekuju uglavnom u prvom delu dana, a kasnije se predviđa razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti slab i umeren, ujutro i pre podne na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak jugoistočni, tokom dana u postepenom skretanju na zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od tri do sedam stepeni, a najviša dnevna od sedam do deset stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas biti pretežno oblačno i tokom većeg dela dana suvo, samo ujutro sa slabom kišom, a uveče se predviđa razvedravanje. Vetar će biti slab i umeren, ujutro i pre podne jugoistočni, posle podne zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko šest, a najviša dnevna oko devet stepeni Celzijusa.

Očekivana biometeorološka situacija može usloviti tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje osobama sa srčanim, psihičkim i disajnim problemima. Reumatski bolovi, nervoza i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 111 idi na stranu