"Odgovori ti nama - da li ti je kum Tocilo?"; Odgovor Obradovića: Tužba

Beograd -- Državna sekretarka u MUP-u Biljana Popović Ivković upitala lidera Dveri Boška Obradovića da li mu je kum Mladen Novaković Tocilo.

Izvor: Tanjug
Podeli
Screenshot/Twitter @ivkovic_biljana
Screenshot/Twitter @ivkovic_biljana

Tocilo je uhapšen zbog 77 kilograma heroina u Mladenovcu.

Ona je ponovila da Boško Obradović i Savez za Srbiju pokušavaju da kriminalizuju časne policajce iza kojih stoje samo rezultati.

"Ko si ti, Boško Obradoviću, da pokazuješ fotografiju direktora policije u parlamentu, jednog časnog policijskog službenika kao da je na poternici? Odgovori ti nama na pitanje da li ti je kum Tocilo koji je uhapšen zbog 77 kilograma čistog heroina u Mladenovcu, kako se spekuliše u javnosti", rekla je Popović Ivkovićeva za TV Pink.

Dodaje da pokušaji SzS da obesmisle ekonomske rezultate vlasti nisu uspeli, te da im je nova strategija da kriminalizuju policijske službenike i poljuljaju poverenje građana u policiju.

Ona je navela da su načelnik UKP-a Dejan Kovačević i direktor policije Vladimir Rebić karijerni policajci koji nemaju nijednu mrlju, da se za njih vezuju samo rezultati i da su nedavno od španske policije dobili ordenje za policijske zasluge.

Dodaje da je Goran Papić rukovodio akcijom kada je na Brankovom mostu uhapšen tadašnji šurak Dragana Đilasa Milan Dabović sa 2,5 kilograma kokaina.

Ona je ponovo pokazala fotografiju na kojoj su zagrljeni Đilas i Dabović, ali i sliku Đilasa ispred Centralnog zatvora na kojoj se vidi da nosi hranu Daboviću. "Mi hapsimo narko-dilere i sklanjamo sa ulice, a Dragan Đilas hrani narko-dilera", zaključila je ona.

Stigao odgovor

Predsednik Dveri Boško Obradović podneo je tužbu protiv strukovnog udruženja policije dr Rudolf Arčibald Rajs zbog toga što su saopštili da je narko-diler Mladen Novaković Tocilo njegov kum.

Dveri u saopštenju navode da Tocilo nije Obradovićev kum, da Obradović nikada nije ni čuo za njega i da on nema nikakve veze sa mafijom i trgovinom drogom.

Obradović takođe navodi da iza tvrdnji predsednika tog Udruženja zapravo stoji državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 130 idi na stranu