Nesuđeni kupac Megatrenda priznao laž

Nesuđeni kupac Megatrenda Dejan Đorđević priznao je da je u petak lažno prijavio kako je nad njim izvršeno razbojništvo upadom tri muškarca u stan.

Izvor: Tanjug
Podeli
Printskrin/ TV Prva
Printskrin/ TV Prva

Pročitajte još:

Mića Jovanović prodao Megatrend, odlazi iz Srbije; "Studenti nemaju šta da brinu"

Mića se predomislio: Odustajem od prodaje Megatrenda, ispao sam naivan, Đorđević prevario mnoge

"Da li je zaista neko poverovao u priču Miće Megatrenda o naivnosti?"

Kako se ispostavilo u pitanju su bili vlasnici stana. Đorđević je zaključio sporazum s Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.

Prema tom sporazumu s tužiocem, koji je već potvrdio i sud, Đorđeviću je izrečena uslovna osuda od tri meseca zatvora s rokom proveravanja od jedne godine.

Presuda je postala pravosnažna, jer su se svi učesnici postupka odrekli prava na žalbu, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Đorđević je navodno trebalo da kupi Univerzitet "Megatrend" od Miće Jovanovića, koji je krajem prošle sedmice saopštio da od prodaje Megatrenda odustaje, jer je prevaren.

Đorđeviću se na teret stavlja krivično delo lažnog prijavljivanja, jer je u petak prijavio da su mu u stan ušla tri nepoznata muskarca i oduzela mu dva televizora i lakše ga povredila.

Ispostavilo se da su u pitanju vlasnici stana kojima je osumnjičeni dugovao novac za kiriju i da su mu oni prethodno najavili svoj dolazak.

U Tužilaštvu kažu da se protiv D. Đ. vodi više krivičnih postupaka zbog krivičnih dela nedavanje izdržavanja, prevara i zloupotreba službenoj položaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 115 idi na stranu