Sutra sneg?

Beograd -- U Srbiji će sutra biti oblačno i hladnije vreme, u većem delu dana s kišom, dok se u planinskim predelima očekuje sneg.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Spencer Platt/Getty Images
Foto: Spencer Platt/Getty Images

Kako predviđa RHMZ, u istočnoj i jugoistočnoj Srbiji sutra će biti suvo vreme, dok se tokom noći očekuju slabe padavine. Duvaće slab i umeren, južni vetar, u skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura biće od minus jedan na istoku zemlje do osam stepeni na zapadu, a najviša od šest do deset stepeni. Temperatura će posle podne biti u osetnijem padu u odnosu na pre podne.

U Beogradu će sutra biti oblačno i hladnije vreme, s kišom, uz slab i umeren vetar, ujutru južni, zatim severozapadni. Jutarnja temperatura biće osam stepeni, posle čega će postepeno padati tokom dana.

U Srbiji će u sredu biti pretežno oblačno i malo hladnije vreme, ujutru i pre podne još ponegde sa slabom kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

U četvrtak i petak će biti oblačno i malo toplije vreme, mestimično s kišom, na planinama sa snegom.

U subotu se očekuje oblačno i hladnije vreme s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

Od nedelje će biti suvo i toplije vreme.

Biometeorološka prognoza za utorak 10. decembar: Meteorološke prilike biće relativno nepovoljne za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba, a oprez se savetuje hipertoničarima i astmatičarima. Moguće meteoropatske reakcije su reumatski bolovi, pospanost i glavobolja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 33 idi na stranu