Niš: Huligani zapalili vozilo, taksista zadobio opekotine spasavajući putnika FOTO

Vozač taksija lakše je povređen, a taksi vozilo potpuno je noćas izgorelo na Matejevačkom putu kraj Niša, nakon što su nepoznati mladići u njega ubacili baklju.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: TV Prva/M.S.
Foto: TV Prva/M.S.

Kolege povredjenog taksiste rekle su za nišku TV Zonu plus da je vozilo pozvala grupa mladića i to nakon tuče u kafani na Matejevačkom putu.

"Seli su u taksi, ali već na prvom semaforu sustigla ih je druga grupa mladića. Neko od njih ubacio je baklju u taksi vozilo koje je odmah planulo. Kolega je pokušao da ugasi požar i tako je zadobio opekotine”, kazali su taksisti TV Zoni plus.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su agenciji Beta da su policija i vatrogasci reagovali odmah po prijavi požara na automobilu i da ja vatra brzo ugašena.

U policiji su takođe kazali da je Osnovno javno tužilaštvo obavešteno i da se utvrđuju sve okolnosti tog događaja.

Prema rečima lekara Kliničkog centra u Nišu, taksista je zadobio lakše opekotine i nakon ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje.

"Stao sam i viknuo: "Ima plinska boca, deco bežite iz auta!" Svi osim jednog su pobegli. Taj mladić koji je ostao pozadi je bio u šoku. Čučnuo je na patos, glavu je pokrio rukama dok su kola gorela brže nego slama. Ja i jedan od mladića smo ga izvukli, bilo je strašno, ruke i lice su mi goreli dok smo ga spasavali", ispričao je novinarima taksista.

Foto: TV Prva/M.S.
Foto: TV Prva/M.S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 115 idi na stranu