Vučić: I ja ponavljam da je "Račak" fabrikovan, hoće li nas sve osuditi?

Beograd -- Vučić nazvao zastrašujućim to što je Ivan Todosijević osuđen na dve godine zatvora zato što je za zločin u Račku rekao da je izmišljen.

Izvor: Tanjug
Podeli
Tanjug, Predsedništvo Srbije
Tanjug, Predsedništvo Srbije

Predsednik Srbije je tim povodom poručio da i on sam ponavlja da je to fabrikovani zločin i upitao da li će zbog toga sve da nas osude. "To je zastrašujuće", rekao je Vučić novinarima u Šapcu i dodao:

"Svi članovi Srpske liste ponoviće isto, i ja ponavljam sada - fabrikovani zločin u Račku, gde je sve falsifikovao onaj belosvetski prevarant, lopuža i hohštapler Voker", rekao je Vučić.

Za "Račak je izmišljen" dve godine zatvora; "Svi smo Ivan Todosijević"

Kako kaže, ponavljaće to svaki dan da vidi hoće li sve da nas osude i hoće li probati da izbrišu istinu, samo zato što se to njima (u Prištini) ne sviđa, te primetio da im je to glavna vest.

Vučić je ukazao da su u Prištini sinoć u svojim medijima proglasili mrtvom Silvanu Arsović, bivšu saradnicu ubijenog Olivera Ivanovića, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u to ubistvo, a koja je zbog lošeg zdravstvenog stanja primljena na lečenje u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

"Ko zna kakve su to manipulacije i šta su sve pokušali da urade oko ubistava Olivera Ivanovića... Proglasili je mrtvom, još govoreći kako su je naši lekari ubili. To su zastrašujuće stvari", istakao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 130 idi na stranu