"Prištinski mediji širili laž, Arsović nije umrla. Cilj da se ukloni"

Direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović energično je demantovao informacije pojedini prištinski mediji da je danas umrla Silvana Arsović.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/ Yarr65
Ilustracija: Depositphotos/ Yarr65

On je istakao da je ta lažna vest dodatni pritisak na nju.

"Naša pacijentkinja Silvana Arsović, koja je juče primljena u lošem opštem stanju zbog vrtoglavice i bolova u grudima, trenutno je na odeljenju poluintenzivne nege, u poboljšanom i relativno stabilnom zdravstvenom stanju, posle terapije i nege koju je dobila", rekao je za Kosovo onlajn Milan Ivanović, direktor KBC u Mitrovici.

On se posebno osvrnuo na pritisak i stres kojem je već dugo izložena Silvana Arsović, Srpkinja protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

"Posle novih pritisaka od strane medija i lažnih informacija da je Silvana Arsović umrla, dužan sam da demantujem takve sračunate dezinformacije, čiji je izgleda cilj da se izazove dalje pogoršanje njenog stanja i verovatno da se ona ukloni kao svedok osionosti nekih institucija, koje iznose lažne optužbe na njen racun. Istovremeno, optužbe medija da je ona pod sumnjivim okolnostima umrla predstavljaju i pokušaj optužbe na račun naših zdravstvenih radnika i institucija", rekao je Ivanović za Kosovo onlajn.

Pojedini prištinski mediji danas po podne objavili su lažnu vest o smrti Silvane Arsović, dugogodišnje saradnice Olivera Ivanovića, koja se od sinoć nalazi u Kliničkom centru u Severnoj Mitrovici zbog tegoba sa pritiskom.

U tekstu na sajtu Indeks onlajn navodi se da je Silvana Arsović danas preminula pod sumnjivim okolnostima, dovodeći njenu navodnu smrt u vezu sa činjenicom da je prištinski tužilaštvo pre dva dana stavilo na spisak optuženih za učešće u ubistvu Ivanovića.

Istu vest, koja je duboko uznemirila rodbinu i prijatelje Silvane Arsović, preneli su i još neki prištinski portali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 104 idi na stranu