Jeličić posekao vrat pred Specijalnim sudom VIDEO

U toku suđenja Valjevskoj grupi pred Specijalni sudom u Beogradu optuženi Zoran Jeličić posekao je sebi vrat pred svima u sudnici.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Screenshot/B92/Arhiva
Screenshot/B92/Arhiva

Pročitajte još:

Zašto je Jeličić uspeo da pokuša da se ubije usred sudnice?

Optužena devetočlana grupa

Prema pisanju medija, Jeličić se javio za reč, izašao za sudsku govornicu i uz reči "Sada ću da se ubijem pred svima" iz džepa izvadio oštar predmet i posekao sebi vrat.

U Hitnoj pomoći kažu za Tanjug da on nije prebačen u Urgentni centar i da mu je za sada pomoć pružena u ambulanti u sudskoj zgradi.

"Povređena osoba prevezena je danas iz Specijalnog suda na Vojnomedicinsku akademiju, rečeno je u službi Hitne pomoći agenciji Beta. Kako je rečeno ageniciji, povrede su, po svemu sudeći, u obliku posekotine." U Hitnoj pomoći, međutim, Beti nisu mogli da kažu o kome je reč.

"Valjevski klan" je 2009. godine u velikoj akciji policije uhapšen zbog teškog ubistva, zločinačkog udruživanja, nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, iznuda i nanošenja lakih i teških telesnih povreda, i iznude novca.

Tada su uhapšeni Milan Lazarević, Zoran Jeličić, Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 112 idi na stranu