Beograđani, obratite pažnju! Izmene linija gradskog prevoza trajaće do juna

Beograd -- Od utorka 12. novembra pa do 31. maja sledeće godine biće izmenjen rad više linija javnog prevoza, objavio je danas Gradski sekretarijat za javni prevoz.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/ tupungato
Ilustracija: Depositphotos/ tupungato

Rad linija se menja zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kontaktne mreže na Savskom trgu na deonici između ulica Nemanjina i Milovana Milovanovića,

Vozila javnog prevoza sa linije 46 će u smeru ka Savskom trgu saobraćati ulicama Franša D'Eperea, Savska, Drinska, Sarajevska, Hajduk Veljkov venac i Balkanska do stajališta u Nemanjinoj, što će biti dolazno stajalište.

Gradski prevoz sa linija 51, 91, 92, 511, 551, 553 će u smeru ka Savskom trgu saobraćati ulicama Bulevar vojvode Mišića, Savska, Drinska, Sarajevska, Hajduk Veljkov venac i Balkanska do stajališta Nemanjina.

Vozila s linije javnog prevoza 601 će u smeru ka Savskom trgu saobraćati mostom Gazela, ulicama Savska, Drinska, Sarajevska, Hajduk Veljkov venac i Balkanska do stajališta Nemanjina.

Promenu smera kretanja do polaznog (redovnog) stajališta "Savski trg" vozila sa ovih linija će obavljati preko ulica Balkanske, Gavrila Principa, Mihaila Bogićevića, Karađorđeve i Savske.

Vozila javnog prevoza sa linija 860, 860A, 860B, 860D, 860E, 860I, 860J, 860M, 860S i 861A će kao dolazno koristiti svoje redovno stajalište "Savski trg".

Radovi na delu Savskog trga koji počinju sutra podrazumevaju zauzeće trotoara ulice Nemanjina na delu od Balkanske do ulaza u terminus "Savski trg“, s desne strane gledano u smeru ka trgu, odnosno na delu od raskrsnice s Hajduk Veljkovim vencom do pozicije stajališta "Savski trg“ s leve strana gledano u smeru ka Savskom trgu, kao i same autobuske okretnice „Savski trg“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 117 idi na stranu