Udes kod Kuršumlije: Albanci sa Kosova audijem udarili u jugo, povređene dve osobe

U saobraćajnoj nesreći kod Kuršumlije, u sudaru audija i juga teže su povređena braća S.B.(74) i M.B (54).

Izvor: Večernje novosti
Podeli

Prema saznanjima „Novosti“ do nesreće je došlo kada je automobil marke audi inostranih tablica u kojem su se nalazila dvojica Albanaca sa Kosova, udario u auto marke jugo u kojem su se nalazila braća iz kuršumlijskog sela Kosanička Rača.

Tom prilikom jugo je bukvalno smrskan i od siline udarca odbačen u stranu dok kako saznajemo drugom autu nije pričinjena veća materijalna šteta. Iz smrskanog auta braću su izvukli vatrogasci iz Kuršumllije i posle ukazane prve pomoći u kuršumijsom Domu zdravlja hitno su prebačeni u prokupačku bolicu gde im je urađena dijagnostika.

"S.B. Koji se nalazio na mestu vozača zadobio je povrede kuka i grudnog koša i zadržan je na odeljenju ortopedije dok M.B. koji je bio na mestu suvozača ima prelom butne kosti i povredu čeonog dela glave ali i druge povrede po telu zbog čega je prebačen u niški kliničko bonički centar na dalje lečenje" saznaju Novosti u prokupačkoj bolnici, dok su dva mladića albanske nacionalnosti koji su se vozili u audiju zadobili lakše povrede.

Oni su kako se saznaje u kuršumlijskom Domu zdravlja, odbili da prime lekarsku pomoć.

Inače, prema nezvaničnim podacima, do nesreće je došlo kada je automobil jugo u kojem su se nalazila braća, a koji je saobraćao iz pravca Merdara ka Kuršumliji preko pune linije pokušao da skrene na okolnu benzinsku pumpu pri čemu ih je udario audi koji je saobraćao iz suprotnog pravca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 112 idi na stranu