Odbrana Radoslava Milojičića Kene i/ili prozivka Đilasa: Lopovčine i ološi

Već neko vreme vodi se "rat" u Demokratskoj stranci između dve frakcije, a ovog puta tema je poslanik u Narodnoj Skupštini, Radoslav Milojičić Kena.

Izvor: B92
Podeli
Screenshot / Fejsbuk
Screenshot / Fejsbuk

Pročitajte još:

Mediji: Sukob u vrhu DS, Kena u "nemilosti"


Kena o zabrani: "Suvi genije" koji određuje ko sme da dođe na proteste opozicije

On je sa svog Fejsbuk profila odgovorio na optužbe da je “sitni demokratski profiterčić” zbog kojih je “cela DS godinama stigmatizovana”.

Na optužbe i izjavu da "lustracija u DS-u treba da počne od njega", Kena navodi propuste prethodnog stranačkog rukovodstva iz 2012. godine.

"Tako je, nas lopove koji smo ostavili 5 miliona evra, nas lopove koji smo uzeli milione na reklame preko DS, nas lopove koji smo dobili stranku sa 22% a ostavili na 6%, nas lopove kojima je Vučićević bio glavni i odgovorni urednik PRESA, nas lopove koji smo bili suvlasnici PINKA do 2015, nas lopove koji smo trčali kod Vučića, a on nas postavio za predsednike KSS, nas lopove koji smo napustili DS čim više nismo mogli da budemo predsednici, nas lopovi koji smo za predsedničke izbore 2017. ćutali i lutali, nas lopovčine koji smo napravili firmu na zemljišti Demokratske stranke, nas ološe i stoku koja kamataši rošenu stranku treba oredložiti svakako za lustraciju, a i nešto gore", napisao je Kena.

Screenshot/ Fejsbuk
Screenshot/ Fejsbuk

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 127 idi na stranu