"Parking servis" će poništiti kaznu za parkiranje majci koja je vodila dete na hemoterapiju

JKP "Parking servis" pozvalo je sugrađanku kojoj je izdat nalog za plaćanje dnevne parking karte ispred bolnice da ih pozove kako bi karta bila poništena.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/ViktoriaSapata
Ilustracija: Depositphotos/ViktoriaSapata

Naime, jedna sugrađanka parkirala je svoj automobil u parking zoni i umesto da plati parkiranje, na papiru ostavila poruku da joj dete ide na hemoterapiju i da joj ne pišu kaznu.

"Molim vas nemojte nam pisati kaznu! U bolnici smo! Moje dete je pacijent pedijatrijske onkologije, trenutno na hemoterapiji. Hvala vam", napisala je ona, ali kada se vratila do svog automobila, zatekla je nalog za plaćanje dnevne parking karte.

Tim povodom, danas se oglasio "Parking servis" i pozvao je da pozove to preduzeće kako bi joj karta bila poništena.

Kako se navodi u saopštenju "Parking servisa", do sada se nikada nije dogodilo da to preduzeće odbije reklamaciju korisniku koji je zbog hitnog pregleda prekoračio vreme parkiranja u zoni i tim povodom se obratio preduzeću, uz priloženu medicinsku dokumentaciju.

"Parking servis", kako se ističe, u ovakvim slučajevima maksimalno izlazi u susret građanima i na osnovu vremena pregleda ili terapije poništava nalog za plaćanje dnevne karte.

U saopštenju se navodi i da se do sada niko nije obratio "Parking servisu" radi reklamacije naloga, zbog čega pozivaju korisnicu da im se obrati kako bi joj nalog bio poništen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 121 idi na stranu