Kabinet gradonačelnika Leposavića: Gradonačelnik nije napadnut

Kabinet gradonačelnika Leposavića demantovao je vest o prebijanju gradonačelnika Leposavića Zorana Todića i njegovog saradnika koju je objavila "Gazeta ekspres"

Izvor: B92, RTK
Podeli
Ilustracija: Deposit photos/blinow61
Ilustracija: Deposit photos/blinow61

"Gazeta ekspres" javila je ranije, pozivajući se na izvore iz policije da je "nekoliko ljudi pretuklo gradonačelnika Leposavića Zorana Todića i njegovog saradnika Stevu Petronijevića na utakmici u nedelju u Leposaviću", preneo je RTK. Navedeno je i da je "Kosova pres" pokušao da stupi u kontakt s gradonačelnikom Leposavića, ali bezuspešno.

Sve te navode demantuje Kabinet gradonačelnika Leposavića.

"Obaveštavamo javnost da su informacije iznešene u ovom članku neistinite i netačne, te da imaju nameru da nanesu ličnu i profesionalnu štetu predsedniku
opštine Leposavić g-dinu Zoranu Todiću, ali i da prikažu opštinu Leposavić u negativnom svetlu. Ovom prilikom obaveštavamo javnost da predsednik Zoran Todić nije učestvovao, niti je bio prisutan, događaju koji je u članku opisan, kao ni da je iko od navedenih medija pokušao da stupi u kontakt sa g-dinom Todićem kako bi ove zlurade informacije proverio", saopštio je Kabinet gradonačelnika Leposavića..

"Predsednik opštine Leposavić je sa svojim saradnicima i gostima iz drugih opština pratio finalnu utakmicu tradicionalnog turnira „Prijateljstvo“ u malom fudbalu, ali tokom i nakon utakmice nije se desio nikakav incident, niti je predsednik opštine bio napadnut, o čemu može posvedočiti nekoliko stotina građana koji su se nalazili na terenu gde se odigravala fudbalska utakmica", dodaje se u demantiju Kabineta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 114 idi na stranu