Kočničari

Šta je pravno nedopustivo? Može Ministarstvo ekonomije da traži od Ministarstva pravde šta god hoće. Prvo, ono nije nadležno za pravna pitanja i drugo, to se jedan deo izvršne vlasti obraća drugom delu izvršne vlasti.

Pavlović Branko
Pošaljite komentar
  1. Svašta! Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja vrši podstrekavanje na krivična djela zloupotrebe službenog položaja i nikom ništa. Pa tu ima posla za policiju, tužilaštvo i psihijatriju.
    (sokrat, 23. mart 2009 18:38)
  2. Ovakav potez je dno dna ove vlasti. Radnici su cisti robovi u nekoj modernoj varijanti. Svet postavljen na sadasnjem sistemu vrednosti zasluzio je da propadne.
    (vladeta, 23. mart 2009 23:05)
  3. Fantastičan članak. Govori nam da je ovaj incident samo vrh ledenog brega pljačkanja i obespravljivanja većine građana za račun kriminalne oligarhije. Jedino što ne kaže izričito (a to ću ja učiniti) da ta oligarhija jeste 90% kriminalna: da su svoje bogatstvo stekli kriminalom, održavaju ga protivzakonito i uvećavaju povećanjem nepravde koja je u našem društvu postala toliko uobičajena da još samo ovi flagrantni slučajevi mogu da izazovu burnu reakciju kakvu sve njihove mahinacije zaslužuju.
    (Miroslav, 24. mart 2009 08:24)
  4. Zaista je neverovatno da se ovako nesto predlozilo i prilicno lako je i moglo biti usvojeno, ali ono sto jos vise treba da nas brine je cinjenica da niko OPET nece odgovarati za ovakav skandal. Danas je na vestima B92 bila reportaza o subotickom BRATSTVU, a tu je cela prica bas i iskljucivo o privatniku koji je kupio pomenutu fabriku, radnicima koji su radili, ili jos uvek rade. Da je nekom zaista do otkrivanja istine i pravih pokretaca ovog predloga ministarstva proverio bi trenutnog vlasnika koji je vrlo tesno povezan sa trenutnom vladajucom oligarhijom, a pritom svoje obaveze prema radnicima nesmetano izbegava GODINAMA!!! Da jos dodam, da je cak i B92 veoma lose prezentovao sta se desava u Subotici i prema tim informacijama krivci za protest radnika i njihovu socijalnu katastrofu su eto bezobrazni i nerazumni radnici koji su tuzili i dobili presudu za naplatu svojih mizernih plata. Pravosnazna presuda od pre vise od 6 MESECI kao i sudska odluka o plenidbi od pre 2 MESECA, za neverovati jos uvek nisu izvrsene?!?!?!
    (syrus, 24. mart 2009 20:13)
  5. Deset godina sam u sporu sa poslodavcem koji mi je dao otkaz sa nikada do danas dokazanim obrazlozenjem.
    Cak mi je odbijena i revizija na VSS.
    Ludilo.
    (Miomir STEFANOVIC, 28. mart 2009 11:09)