Proširenje istrage protiv napadača

Beograd -- Tužilaštvo traži proširenje istrage protiv Milana Savatovića zbog nanošenja teških povreda snimatelju B92 Bošku Brankoviću.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Samo hrabro. Hapsite sve one koji maltretiraju druge i slabije. Ovaj momak je izgledao kao ''devojcica'' kada su ga skembali ovi momci iz specijalnih jedinica. Svaka cast i kao sto rekoh samo hrabro.
    (Sasa, 31. jul 2008 15:34)

    # Link komentara

  2. A da saznamo cime se "dete" bavi osim sto lomi noge drugima po ulici, kod koga se skrivao par dana, odakle je, ko su mu roditelji (koji su sjajno obavili posao vaspitavanja), jel politicki angazovan (clan stranke), ...?
    (tek tako, 31. jul 2008 15:43)

    # Link komentara

  3. Ovakvim likovima bi dobrodošao društveno korisni rad da čiste ulice, a da u slobodno vreme nose opremu kamermanima i fotoreporterima
    (vojvođanin, 31. jul 2008 15:55)

    # Link komentara

  4. I da se kazni sa bar 5,000.000 dinara, a ako nema onda da robija sa prisilnim radom. Kao primer za druge neonaciste sledbenike.
    (po budjelaru, 31. jul 2008 16:30)

    # Link komentara

  5. Pa da mu se naplati:

    Pričinjena materijalna šteta u centru grada je više od tri miliona dinara. Vlasnici lokala u sredu su "krpili" razlupane izloge i utvrđivali štetu.
    U "Zelenilu" kažu da je tokom mitinga oštećeno je 5.000 komada sezonskog cveća, polomljena je jedna đubrijera i dve klupe.
    Prema rečima Dragomira Spasića, direktora JKP "Beograd put" polomljeno je pet semafora, sedam svetlećih znakova, dva svetleća stuba, kao i druga saobraćajna oprema u vrednosti 655.000 dinara. Razbijena su stakla "Beoizloga" KC Beograda, a šteta je procenjena na 100.000 dinara.
    Nekoliko banaka, prodavnice posuđa, menjačnica, frizerskoi salon "Kosta", pekara "Mihailo", trafika "Futura plus", usputne reklame, bile su na meti vandala. Na uglu Makedonske u broju 11, razlupana su stakla butika sportske opreme "Egzit", a odmah preko puta prodavnica posuđa "Zora" ostala je bez dela inventara, staklenih tanjira, čaša, escajga, koji su bili u izlogu.
    Prema rečima Vesne Dramlić šefa prodavnice "Egzit", tri izloga će morati da se menjaju, a samo jedan košta oko 500 evra.
    I kod komšije preko puta u prodavnici stakla, nije bolje. Popisuje se roba, sabira i oduzima.
    "Ma strašno, šta da kažem, polupali su i ukrali sve što su mogli dohvatiti. Ne znamo koliki je iznos", kaže Peđa, šef prodavnice "Zora".
    (Račun, 31. jul 2008 16:44)

    # Link komentara

  6. Pogrešna adresa. Tužilac ima pravu, ali se nekako ženira. Mirno li spava?
    (Maksimalno orao pozitivno, 31. jul 2008 17:26)

    # Link komentara