Hronologija nereda u Beogradu

Beograd -- Sinoćni neredi u centru Beograda počeli su kada je grupa huligana krenula na policajce.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. Kao u SAD, problematicne cinioce drustva slati u vojsku.
    (DID, 30. jul 2008 22:20)

    # Link komentara

  2. Nekoliko desetina danas.... hahahahaha.... pa više bi ih bilo da su neke rođake poveli sa sobom ovi "funkcioneri", ali, izgleda da im ni oni više ne veruju...
    (Masovnost, 30. jul 2008 21:39)

    # Link komentara

  3. Sram te bilo Vucicu! Kaljas nam ime! Kaljas nam obraz! I jos imas hrabrosti da kazes da je neko drugo odgovoran za tvoja nedela i gluposti! Covek se po delima poznaje, a ne po jeziku! Stidite se svi redom koji opravdavate rusenje i nasilje!
    (Zorica, 30. jul 2008 18:38)

    # Link komentara

  4. Nema problema, samo neka se fakturise organizatoru ovog skuuupa kompletna steta (ukljucujuci i privatne stete gradjana ciji su automobili i ostala imovina stradali), ne vidim razlog za dizanje tenzije...
    (Atom, 30. jul 2008 17:54)

    # Link komentara

  5. Paradoksalno je ali: "Ohrabrujuca" je ova energija, koju smo videli sinoc kako se izliva beogradskim ulicama?!
    Samo kad bi ta energija umesto u nasilje, bila usmerena na rad i kreativnost, gde bi nam bio kraj?!
    (Prevodilac I, 30. jul 2008 17:21)

    # Link komentara

  6. Divim se Borisu Tadicu na hrabrosti,na tome sto je zaista uradio nesto veliko za Srbiju. Sinocnji miting je bio jedan veliki debakl, neizmerno sam srecna sto ti ljudi nece voditi Srbiju, niti Beograd i sto definitivno odlaze polako u istoriju.
    (sanja, 30. jul 2008 17:18)

    # Link komentara

  7. Ovaj Nikolic izgleda misli da su gradjani Srbije kompletni ludaci.

    Ivica Dacic i policija hteli sukob, a oni prze vec danima - preko svojih aktivisti po raznim internet sajtovima - da Boris treba da dobije metak, da 'izdjanike' treba skinuti sa vlasti, potpaljuje narod i mrznju, deli narod Srbije.

    Oni su najvece zlo koje je spopalo Srbiju i da nije bilo njihovog bezobrazluka i Seselja koji je pricao o rdjavim kasikama i viljuskama, mozda bi svet mogao i da cuje neku rec o srpskim izbeglicama i zrtvama. Ovako, kako moze da cuje nasu stranu, kad su oni najglasniji?!?!?!

    PatriJote su nas UPROPASTILE.

    Ne slazem se ni sa svim Borisovim potezima, pogotovo se ne slazem sa ovim tajmingom hapsenja i izrucenja, ali kako mogu da budem patriota, kad mi ne ostavljate nimalo prostora za izbor? Necu valjda da budem sa ovakvim hohstaplerima?
    (no_choice, 30. jul 2008 16:40)

    # Link komentara