1. Sve mi ovo ide u jednom pravcu, a to je sveopsti rat, svetski! Pegla ce se svako sa svakim, do istrebljenja.
    (gagit, 30. januar 2023 16:52)

    # Link komentara

  2. Hajde neka gospođa Brou prvo zabrani okupljanje "koje može da nanese štetu zemlji" negde u Americi, i pogazi američki ustav :) Ne može izvršna vlast, u ime viših interesa, da suspenduje prvi amandman. Kako može nekom drugom predlaže tako nešto? A gospodin Stavridis bi mogao da pročita statut NATO, pre nego što otvori usta. Nigde u dokumentima ne postoji procedura za isključivanje neke zemlje, čak to nije ostavljeno ni kao mogućnost. Zemlja može sama da istupi, a to je dugotrajna procedura. Kolizija između Turske i evropskih članica postoji od samog početka, jer se radi o drugačijem društvenom uređenju. Vremenom se produbila. Nisu potrebni nikakvi Rusi da prave pometnju po tom pitanju. Politički azil je deo zapadnih vrednosti. Spaljivanje svetih knjiga (ja sam protiv toga, da se razumemo), je izraz ljudskih sloboda i prava izražavanja, baš kao i lutke sa likovima političara. Brou dobro zna da je Kuran spaljivan u Americi, a zna i šta se radilo sa lutkama Donalda Trampa. Kako može od drugih država da raži da guše slobode?
    (Zok1, 30. januar 2023 16:30)

    # Link komentara

  3. da ne zivim u Svedskoj tacno bi poverovao ovoj gluposti da su Rusi umesani. Covek pali Kuran vec par godina i nikakve to veze nema sa Rusijom, ni najtanje. Naravno da moze da se nadje neka konekcija tipa njegova strina je bila sa Ruskim emigrantom jer je Rusija ogromna ali svi mi znamo da je to zbog toga sto hoce da pokazu da su bolji od muslimana. Tipa, eto vidite da smo bolji jer mi imamo te slobode, a vi ste zaostali jer verujete u ovu knjigu. Muslimanima moze da se pali knjiga bez posledica ali ako kaze nesto protiv homoseksualaca sledi kazna. Toliko o ravnopravnosti
    (lucc, 30. januar 2023 16:25)

    # Link komentara

  4. "Ona navodi da je protest na kojem je zapaljen Kuran delimično organizovao i finansirao Čang Frik, novinar koji je nekad radio za "Raša tudej", medij pod kontrolom Kremlja. Frik vodi i sajt Niheter Idag, a u prošlosti je nosio majicu sa likom ruskog predsednika Vladimira Putina, iako je nedavno podržao ukrajinske izbeglice."


    ...nije bitno ko je finansirao, vec KO JE ODOBRIO...
    ...ovo je jedan od najlosijih pokusaja kontrole stete koji sam video...
    ...misle da je dovoljno pomenuti rusiju i stvar resena...
    (kraja, 30. januar 2023 15:55)

    # Link komentara