1. Otkriven plan, ma nemoj, otkrili toplu vodu. Pa za ovo se zna od proleca.... Rusi se ponasaju kao mala deca. Ako su vec hteli ozbiljno da napadnu, trebali su da im polupaju aerodrome, pruge i mostove i dovidjenja sa snabdevanjem i cirkulacijom i oruzja i trupa, bilo bi ali mnogo mnogo sporije i otpor bi bio visestruko slabiji. Ovako, Ukrajinci i dalje lete, doprema im se oruzje, cak i napadaju Ruske gradove.
    Rusi su mislili da kad udju da ce ih docekati rasirenih ruku. Ali ko jednom oseti blagodeti lagodnijeg zivota, nece nazad pod rusku cizmu. Krenuli sa 150000 vojnika na zemlju od 44 miliona stanovnika. Smesno. Sta su mislili da ce da se uplase od nuklearnog oruzja i da kleknu.
    Gomila pogresnih procena i Putina ali i onih oko njega. Pogresnih kao Milosevica 90-tih. A ni Zelenski bolji nije. Pumpaju ga oruzjem do poslednjeg sposobnog za borbu. Pobednik je zapad kako god okrenes, pomlati se pravoslavni svet.
    (Puz, 10. decembar 2022 10:12)

    # Link komentara

  2. Prema povelji UN zemlja koja je napadnuta ima pravo da traži i dobije vojnu pomoć od drugih država i vojnih saveza. Rezultate ratnog referenduma nije priznala ni jedna država na svetu, tako da su za UN i medjunarodno pravo ruske trupe u Ukrajini okupaciona vojska. Tu okupaciju je u Savetu Bezbednosti UN osudilo 140 država, a podržalo samo pet. Ovakve izjave zvaničnika Kremlja su isključivo za obmanjivanje domaće javnosti, tako da nemaju nikakvu medjunarodnu težinu.
    (Zemun grad SPO, 10. decembar 2022 09:20)

    # Link komentara

  3. Kakav cinizam da ne poverujes. Ako se sada ne zaustavla Rusija nece oni stati dok ne sravne ili zauzima sve post sovjetse drzave i balkan preko grcke i cipra do sirije.
    (Liki, 10. decembar 2022 09:15)

    # Link komentara

  4. Licemeri, a šta ćemo sa Zemljama koje vama isporučuju oružje? Recimo Iran...
    (prost Srbin, 10. decembar 2022 09:11)

    # Link komentara

  5. Kakva pretnja. Samo Rusi mogu tako oštro da prete i niko više. Zatresao se ceo UN od pretnje.
    (Django, 10. decembar 2022 09:08)

    # Link komentara

  6. Bas je smesan ,a da oni slobono marsiraju
    (Lukas, 10. decembar 2022 08:59)

    # Link komentara

  7. Svi u ratu a on izjavi nesto ovako. Pravo je selektivno u miru a kamo li u ratnim vremenima. Vi, da ste malo sposobni koliko niste, razbucali bi tranzitne rute kojim se doprema to oruzje. Svet je izrnut naglavacke, pravac u kome idemo kao civilizacija je jako pogresan. Vise ne zna ko je ovde ludji.
    (Ulver, 10. decembar 2022 08:56)

    # Link komentara

  8. Nema od toga ništa. Pola sveta vam uvelo sankcije.
    (NN Belgrade, 10. decembar 2022 08:52)

    # Link komentara