1. Gde vi uopšte vidite levicu, pa još da vas toliko žulja? Uterali vam komunisti strah u kosti pa sad "i u jogurt duvate". Levica je političko krilo sindikata; danas kao prvo ni sindikati ne postoje ili ne predstavljaju ikakav bitan faktor. Ostalo je nešto u skandinavskim zemljama, Francuskoj i Nemačkoj gde je ostalo nešto industrije i državnih fabrika... i to je to. Pa u jednoj Kini nema sindikata, kineska KP jeste ateistička, ali je "levičarska" taman koliko i partije vlasti u Americi, Rusiji, Italiji, Španiji... bilo gde drugde. OK, jasno je, vama fašistima sve što nije fašističko spada u "levicu", sve što je ateističko automatski je levica, sve što nije rasističko i nacionalističko je "levica". Fašistima je potrebna makar i virtuelna levica da bi sebe prikazali kao "antikomunisti", zaštitnici od levičarske pošasti, maltene "čuvarima galaksije" koji požrtvovano štite ljudski rod od invazije. Pazi kovanicu "islamo-levičari"! Šta ćete, kakav još oksimoron smisliti da plašite stoku? Katolički komunisti? Nije isključeno. Papa Horhe je već sumnjiv i "rovari".
    Prizivajte vi samo, ali može da vam se desi i da prizovete. Self-fulfilling prophecy. Ne, neće se više nikad povampiriti levica "Marksa-Engelsa & Lenjina", ali mogu da se pojave "ekološki komunisti", "something completely different", ali za vas ista noćna mora koja vam se sada javlja. Komiteti eko-komunista će patrolirati ulicama, vakcinisaće vas i čipovati, jebati u dupe, a samo najsrećnije streljati. Brrrr...
    (CATAPA, 20. oktobar 2021 16:02)

    # Link komentara

  2. Sarkozy i Macron su najbolji Françuski Predsednici u poslednjih 30 godina a onaj ko misli da ne radi a da ce da jede i letuje za dzabe se je grdno prevario a o komentarima mojih zemljaka koji ne zive u Françuskoj necu ni da polemisem.Makron je uvek zakon po kome duznika ne mozes izbaciti na ulicu iz OSNOVNE STAMBENE JEDINICE,mozes da mu oduzmes dodatnu,drugu,trecu ako poseduje,automobil ali ne mozes osnovnu a u Srbiji se Makronu podsmevaju oni koji su ili ce zavrsiti na ulici jer privatni izvrsitelji vrsljaju po mafijaskom sistemu,toliko o tome.
    (Zemur nema sanse, 20. oktobar 2021 15:53)

    # Link komentara

  3. Ono bas me briga za njihove izbore - ali ako im je Makron za predsednika u ozbiljnom su problemu !
    (Stanko -obicaji su stariji od zakona !, 20. oktobar 2021 14:58)

    # Link komentara

  4. @Zemur arap iz afrike ne voli strance e to ti je evropa 2021
    (ee, 20. oktobar 2021 12:58)

    Nista ti nisi razumeo. Nema on nista protiv stranaca, koji hoce da ostanu i postanu Francuzi, po oblacenju, po kulturi, postovanju zemlje, zakona. Oni hoce da se stranci asimiliju i postanu Francuzi, a ne da prave male Alzire, Gvineje ili Avganistane po Francuskoj. Ako nece neka se vracaju odakle su dosli.
    (To ti je Evropa u sledecih 10 godina, 20. oktobar 2021 14:36)

    # Link komentara

  5. Zemur arap iz afrike ne voli strance e to ti je evropa 2021
    (ee, 20. oktobar 2021 12:58)

    # Link komentara

  6. I sam Makron je ispravno identifikovao problem u FR nazivajuci ga islamo-levicarstvom. Nisam siguran zasto je to sad problem kada ovaj Zemur to istakne. Levicari su uvek daleko opasniji po drustvo jer su spremni da povuku celu drzavu sa sobom u ambis islamistickog terora samo da bi doskocili "zlim desnicarima". Bolesno.
    (Mandrak, 20. oktobar 2021 12:54)

    # Link komentara

  7. Intiligentan čovjek,lako se moze dogoditi da pobjedi,Marin le Pen već prestigao po svima anketama.I ako mu ona da svoje glasove i jos neki,a do izbora je jos 7 mjeseci????Vidjećemoooo
    (boro, 20. oktobar 2021 12:39)

    # Link komentara

  8. Demografija je ideologija,politika vladanja svetom.
    (AS, 20. oktobar 2021 12:20)

    # Link komentara

  9. Vec vidjeno, cilj je odvuci sto vise glasova Lepenovoj.
    (branko, 20. oktobar 2021 12:16)

    # Link komentara

  10. @Ali Zemur je tako francusko prezime .
    (dtegaq62, 20. oktobar 2021 11:35)

    Nisi upucen, briga njih koje je tvoje prezime. Oni su asimilovali razne imigrante, Italijane (Platini), Spance, Poljake, Ruse, Jermene (Aznavour).. i kod njih je to stari zakon bio jos od Napoleona da se daju samo kalendarska imena deci. Ko je hteo da ostane i postane Francuz davao je francuska imena. Kada su im u vecem broju poceli da dolaze muhamedanci, politicka elita je odustala od zakona i ukinula ga. Sad imaju problem jer im u nekim gradicima 80% novorodjene dece se zove Muhamed, imaju kvartove gde policija ne ulazi i gde umesto francuskih zakona vladaju serijatski, gde ako hoces da udjes ima da te legitimisu neki sa bradama, ako si zensko ne smes da se setas u suknji da te ne bi prebili ili silovali. To je njihov problem, jer im kvantitet (muslimanska populacija) postaje kvalitet - pocinje da namece pravila zivljenja iz Magreba i sa Bliskog istoka, iz onih rupa iz kojih su pobegli da bi ziveli bolje, sada bi da naprave takve rupetine u Francuskoj. 80% mladih do 25 godina iz te muslimanske populacije u anketama izjavljuje da je Serijat iznad zakona Francuske. Nije dosta 1500 karaktera da se opise situacija. Ovakvi instant levicarski clanci, jos vise mute vodu.
    (Petar, 20. oktobar 2021 12:08)

    # Link komentara

  11. Dragi ultralevičari, kad već pišete ovakve tekstove bar probajte da se suzdržite od vređanja, zadržite se samo na etiketiranju. To što neko voli svoju zemlju ne znači da je zločinac koji preti evropskim vrednostima
    (Pošumljeni sekač iz Prislonice, 20. oktobar 2021 12:04)

    # Link komentara

  12. Svet trenutno ima problem sa radikalnom levicom, ne desnicom. Ni jednima ni drugima ne treba dozvoliti da vladaju jer sve sto ide u ekstrem ce dovesti do nevolja za vecinu ljudi.
    (Burazer, 20. oktobar 2021 11:55)

    # Link komentara

  13. Ali Zemur je tako francusko prezime .
    (dtegaq62, 20. oktobar 2021 11:35)

    # Link komentara