1. EU je jedna demokratska zivotna forma slobodnih ljudi i njihovih drzava. Zapadni Balkan je tradicionalno staniste vazalnih naroda. Glavne osobine su poniznost i poslusnost jednog vazalnog i ropskog mentaliteta koji tamo vec vekovima vladaju i jos mnogo vekova ce vadati. Najstrasniji primer te poniznosti je upravo Srbija gde se je prvi puta u istoriji Evrope desilo da jedan Kinez raspali belog coveka nogom u straznjicu, pa jos usred njegove vazalne domovine.
    (Bez casti i ponosa, 20. oktobar 2021 14:02)

    # Link komentara

  2. Primiti, Srbiju, Crnu Goru i Albaniju. Potom jak nadzor zaMakedoniju, a BiH i Kosovo ostaviti u vidu protektorata, kao poligon za vojne vežbe EU snaga za brze intervencije. Realno tu nema pomaka .
    (Pera Srbin, 20. oktobar 2021 09:46)

    # Link komentara

  3. Onda nas primite,ako ne cao ima ko hoce
    (AcA, 20. oktobar 2021 09:25)

    # Link komentara

  4. Dok EU samo govori o evropskim integracijama Srbije i okolnih zemalja, Turska, Kina i Rusija ozbiljno prodiru u sisteme ovih zemalja. Meni stvarno nije jasno zbog čega to rade, jer stvaraju evroskeptike i neprijatelje u sred svoje interesne zone. Posebno jer sve ove zemlje imaju 15tak miliona stanovnika i relativno stabilne ekonomije na nivou Hrvatske i Bugarske. Naše uključivanje u EU evropske zemlje ne bi ni osetile koliko smo mali. Jedino ako pravi razlog nije članstvo u NATO.
    (Časlav, 20. oktobar 2021 09:17)

    # Link komentara

  5. Ajde ostavite nas vise na miru.
    (Petar, 20. oktobar 2021 08:57)

    # Link komentara