Grci sprečili atentat na Zaeva

Grčka vlada i tajne službe sprečile su pokušaj atentata na premijera Zorana Zaeva, nekoliko meseci nakon potpisivanja Prespanskog sporazuma, pišu mediji.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Nemojte se kleti u Ruse. Oni imaju svoje interese, a oni se ne poklapaju baš uvek sa našim ili u ovom slučaju makedonskim. Sigurno je da ako bi morali birati pre bi izabrali sukob negde na Balkanu nego u Ukrajini ili Belorusiji.
    Nema večnih prijatelja kod velikih sila, pitajte Francuze ovih dana.
    (Pera Srbin, 21. septembar 2021 07:44)

    # Link komentara

  2. Kiro Gligorov je napadnut od strane šiptarskih terorista uz pomoć Američkih službi jer je u telefonskom razgovoru S. Miloševiću rekao da je za ostanak Makedonije u krnjoj Jugoslaviji
    (Miljan J, 20. septembar 2021 22:42)

    Laž.
    Ja gledao intervju sa Gligorovim u serijalu o raspadu YU.
    Rekao Kiro da pošto je i BiH odlučila da izađe nije bilo šanse da Makedonija ostane sa dominantnom Srbijom i u to doba njenim priveskom CG.
    Kao samo volimo da izvrćemo činjenice i falsifikujemo istoriju. Nikada nama neće biti bolje sa takvim narodom.
    (Malo morgen, 21. septembar 2021 00:44)

    # Link komentara

  3. Kiro Gligorov je napadnut od strane šiptarskih terorista uz pomoć Američkih službi jer je u telefonskom razgovoru S. Miloševiću rekao da je za ostanak Makedonije u krnjoj Jugoslaviji
    (Miljan J, 20. septembar 2021 22:42)

    # Link komentara

  4. Grci i USA su sprečili atentat zlih Rusa, nešto ko onaj državni udar u Crnoj Gori Rusa i zlih Srba? E pa bravo, bravo... Verujemo vam. Naročito kad ste ovako detaljno i argumentovano sve napisali. Uh, bilo je za dlaku.
    (joja, 20. septembar 2021 20:32)

    # Link komentara