1. Па овде би Јагодинци требало највише да кажу шта је тачно а шта није. Шта се зна а шта се прећуткује и заташкава.
    (Горан, 21. april 2021 09:27)

    # Link komentara

  2. Dobro je rečeno. Jedno od njih dvoje mora u zatvor ako ima pravde. Odgovornost mora postojati,za njega ako ke to radio ili za nju ako je lagala.Pljuvanje i optuživanje svega i svakoga je postao trend, gadljivo i na nivou rialitija. Fino Marinka u zatvor ako se potvrdi laž! Ako ne a onda Palma. Pošteno i potrebno! Dosta više rialitija bez odgovornosti, stani iza sebe i u zatvor ako si grešan!
    (Miloš, 21. april 2021 09:13)

    # Link komentara

  3. Nadajmo se da ce biti hrabrosti, znanja, nezavisnosti, objektivnosti, odlucnosti i postenja na strani pravosuđa, da se dokaze istina. Zato vec sada treba raditi samo po zakonu i upravo zbog navodne vrste krivicnih dela i obima u kojem su se navodno desavale inkriminisane radnje, treba iskljuciti nadleznost tuzilastva i suda u Jagodini i sve prepustiti, onako kako vazeci zakoni Republike Srbije nalazu, u ovakvim situacijama i za ovakva krivicna dela, nadleznim drzavnim organima: SBPOK-u, Specijalnom tuzilastvu za organizovani kriminal u Beogradu i Posebnom odeljenju Viseg suda u Beogradu. Postupanje javnog tuzilastva u Jagodini i suda u Jagodini, nije zakonito jer ovi pravosudni organi nisu stvarno nadlezni za ovakva krivicna dela i u ovom obimu.
    (Profesor BG, 21. april 2021 09:00)

    # Link komentara

  4. Čudno vreme došlo ali ja mu nešto verujem! Opet, to je moj intuitivni osećaj. Znači lini doživljaj. A pravno, ako je kriv mora na robiju, a ako nije moraće neko drugi! Pravosuđe na potezu.
    (Vladimir, 21. april 2021 08:42)

    # Link komentara

  5. Saznacemo ako svi budu radili svoj posao ne brini se puno....
    (Rolo, 21. april 2021 08:34)

    # Link komentara

  6. Znamo, ne brini ništa
    (dule, 21. april 2021 08:27)

    # Link komentara