Zagrepčani besni: Zar ne važi za sve?

Zagreb -- Sahrana gradonačelnika Zagreba Milana Bandića okupila je više od hiljadu ljudi, uprkos epidemiiološkoj meri zabrane okupljanja više od 25 osoba na otvorenom.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Zadužio je Zagrepčane.
    (Smuleco, 4. mart 2021 21:46)

    # Link komentara

  2. Bandicu se svasta moze prigovoriti, ali se dosta mora i pohvaliti!!!

    U svim ovim vremenima je stabilno vodio Zagreb i nije ga toliko prepustio stihiji koja nastaje velikim odseljavanjima ljudi iz siromasnijih mesta, koji namecu svoja misljenja koja su daleko od urbanih pravila, sto se uistinu ne moze reci za Beograd , Novi Sad,... koji su pretrpeli gradjevinsku devastaciju gradnjom bez ikakvih pravila a potirane potrebe zajednice (vrtici, vodovodi, skole, sire ulice,..., prostor za nove vatrogasne stanice, poste, policijske stanice, ispostave komunalnih preduzeca,...).

    Tako da danas mnogi delovi Beograda iako nabijaju sa cenama nemaju odgovarajucu komunalnu infrastrukturu. Cene u Beogradu kao da se mere sa cenama npr u Zagrebu ali mnogo manje nude.

    No Bandic je to koliko toliko rukovodio u Zagrebu.

    Svuda je bilo gradjevinske mafije , ali u Zagrebu je to vise bilo za dobijanje odredjenih parcela, ne placanja pune cene infrastrukture zbog nekih privilegija,...ali je to DPO-om u vecini ispostovano.
    (Slepac Vidoje, 4. mart 2021 11:23)

    # Link komentara