1. Nisu mu jos javili?! :)
    (Skeptik, 24. novembar 2020 20:31)

    # Link komentara

  2. Huh, nije to bas tako crno-belo. Predsednika zemlje ne postavljaju elektori. Oni daju predlog koji gornji i donji dom moraju (mislim jednoglasno) da usvoje. Ako senatori jednog doma ne usvoje predlog, elektorski glasovi se menjaju glasovoma drzava gde je jedna drzava jesan glas. A njih Tramp trenutno ima 28 od 51. Sve sto mu treba je da uvede razumnu sumnju u validnost izbora. A koliko vidim, i republikanski senatori koji su i bili protiv njega sve vreme su popizdeli jer veruju da su demokrate pokrale izbore. Previse dokaza... Veliko je pitanje hoce li na kraju podrzati elektorse glasove. Sa druge strane, "CIA snajka" gura Bajdena. Da li su senatori spremni na sukob sa CIA je pravo pitanje
     (Nele, 24. novembar 2020 19:15)

    # Link komentara

  3. Ako se ovaj trend nasta Bajden će pobediti i u Kini, Rusiji, Indiji i Pakistanu.
     (MileR, 24. novembar 2020 19:13)

    # Link komentara

  4. "Kao što zahteva savezni zakon, potpisao sam sertifikat o glasovima elektora za Džoa Bajdena i Kamilu Haris, napisao je guverner Tom Volf na Tviteru."


    Za sve one što veruju u svoju umnu ograničenost, pa posrdno govore o zaverama kao nekakvim teorijama... valjda se filmovi o raznim zaverama tokom istorije snimali na bazi fikcije morona ovog sveta, no za sve njih:

    Mesecima unazad pre izbora ozbiljni ljudi po interentu govore da je Bajden ikebana, a Kamila onaj deo mađioničarskog trika sa kojeg su i Bajden i Tramp skidal i fokus.

    Sada ti vernici u svoju umnu ograničenost, neka nam daju primer kada je kandidat predsednika SAD predtsavljan u nekom "tandemu" tobožnjem, i kako su to gluplji od vas mesecima Kamilu apostrofirali u sovjim deluzijama o teroijama zavere.
    (Ovo je ništa kako tako osvešćeni ima da reagujete kad otrkijete da Bog i đavo postoje!, 24. novembar 2020 18:43)

    # Link komentara

  5. naravno da GSA ne određuje ko će biti predsednik, određuju glasači, a GSA samo saopštava.
    Glasači su odlučili da D. Tramp pakuje kofere. To šta sada Tramp radi je najsramotnije što može, da kuka i bruka se preko tvitera, umesto da džentlmenski prizna poraz.
    Jadno. Kao razmaženo derište.
    (Mitakita, 24. novembar 2020 18:19)

    # Link komentara

  6. Ups...ko bi se tome nadao. Bajden je pobedio jos pre nekoliko sedmica. Ovo je samo uobicajni proces normalne birokratske certifikacije izbora. To sto Tramp izvodi besne gliste nastojeci da smuti izbore i sebe proglasi pobednikom bez glasova su smesni napori u demokratskoj Americi. To sto radi Tramp ne bi proslo ni na balkanu a kamoli uredjenoj Americi. Fora je u tome sto Amerika dozovljava svima na pricaju sta hoce, pa cak i izborne lazi kao Trump. Medjutim, zemljaci moji, Amerika je SUPER stroga kad je u pitanju zakon i tu nema zezanja - Tramp je izgubio. U Americi mogu da pricaju sta hoce, ali samo se gleda rezultat na kraju. Prazna ne puca.
     (Boris, 24. novembar 2020 18:19)

    # Link komentara