Američki bombarderi na ruskoj granici

Tri ruska lovca Su-35S podigla su se u vazduh i presrela američki strateški bombarder iznad akvatorija Ohotskog mora, piše Sputnjik.

Izvor: Sputnjik
Pošaljite komentar
  1. Dok nasilniku ne pokazes silu on se nece smiriti.Prvi put kad predju granicu treba ih oboriti i pokazati da sa Rusijom nema igre.
     (Jovan, 8. avgust 2020 07:52)

    # Link komentara

  2. Americki bombarder je leteo u medjunarodnom vazdusnom prostoru, nadomak granica Rusije.Sta je sporno?Verovatno su polereli sa teritorije Japana ,vaznog saveznika u tom delu sveta.
    (maya, 8. avgust 2020 00:10)

    # Link komentara

  3. Hmm, možda je u pravu onaj doktor koji reče da će uskoro početi WW3.
     (didul.e, 7. avgust 2020 21:43)

    # Link komentara

  4. Lakše malo sa takvim naslovima. Zamalo da završim na koronarnoj jedinici.
    (Ervin, 7. avgust 2020 21:25)

    # Link komentara

  5. Ameri su totalni ludaci, sumanuti ekstremisti najgore kategorije. Bombarduju, ubijaju, sankcionisu, terorisu, potplacuju i smenjuju vlade, politicare,svuda i uvek.
    Nije ni to dovoljno, nego sada otvoreno kao nikad konfrotiraju se verbalno i ekonomski sa najvecim drzavama sveta.
    Totalno izgubili osecaj da ovaj svet pripada jos nekom, ma ko bio.

    Ideologija rata koja se napaja neprestanim tenzijama,stvarajuci probleme i primenjujuci silu kad god je moguce i uvek ako je u pitanju slabiji.
    Resenje je mozda u njenoj izolaciji. na par godina, ali je svet isuvise povezan do nivoa ogromne uzajamnosti ekonomija, da ako jedna ogromna zemlja poput nje bude propadala i ostale ce da imaju probleme.
    Medjutim, za arogantnost i hegemonisticko totalitarnu agendu, pre ili kasnije Amerika ce morati da ili razotkrije svo svoje znanje i potencijal, ukljucujuci vojni, ili ce da bude oborena na kolena od strane koalicije drugih drzava.
    Nece moci jos dugo ovako, to je jedino sigurno.
     (legolas, 7. avgust 2020 20:45)

    # Link komentara