1. "Nema tu više spasa. Svi su izgubili kontrolu i zaraziće se 70% stanovnika kako je kazala Merkel. Stari sistem - ko prezivi preživi. Tako je oduvek bilo. Ili smrt ili imunost. Danas postoji ipak nada da će doći vakcina pre nego korona pohara sve." Delimicno si u pravu,ali..Ima ozbiljnih istrazivanja koja pokazuju da je oko 50% stanovnistva rezistento na virusa deca u velikoj vecini ne oboljevaju jer verovatno nemaju receptore koje virus koristi da udje u celije, ostaje nam stanovnistvo koje je veoma ugrozeno- stariji od 65 a najvise umiru stariji od 80. Najvise ima smisla u karnatin staviti one najugrozenije- starije i ljude sa hronicnim oboljenjima a ostali ce steci kolektivni imunitet i bez 70% inficiranih. Vakcinisati decu vakcinom cija bezbednost nije dovoljno poznata bio bi zlocin prema deci da bi zastitili starce od 80.
    (Nenad, 8. jul 2020 19:41)

    # Link komentara

  2. Drage komšije, nemojte da vam srbi i dalje budu dežurni krivci. Pogledajte već jednom istini u lice. Srbi dnevno testiraju bar deset puta više od vas, a imaju 5-6 puta više novih slučajeva. Izračunajte ko ima više! Ne skrivajte i od svoje javnosti. Ne pomaže to ni turizmu, ni ozdravljenju!
    (?, 8. jul 2020 12:08)

    # Link komentara

  3. Pa jednostavno virus ne mozes da zaustavis ovako. Tjjedino da se svi izoluju ,citav svet na mesec dana a i tada je pitanje. A to je i nemoguce izvesti.A ovo zatvaranje i sl. znaci totalno pucanje ekonomije.
    (Atreides, 8. jul 2020 11:49)

    # Link komentara

  4. Italija,Slovenija i Madjarska im na dohvat ruke a i oni setkali po EU pa im opet krivi Srbi.Otkacite nas se vec jednom!
    (pop, 8. jul 2020 11:32)

    # Link komentara

  5. Nema tu više spasa. Svi su izgubili kontrolu i zaraziće se 70% stanovnika kako je kazala Merkel. Stari sistem - ko prezivi preživi. Tako je oduvek bilo. Ili smrt ili imunost. Danas postoji ipak nada da će doći vakcina pre nego korona pohara sve.
    (vakcinisanje za sve, 8. jul 2020 11:29)

    # Link komentara