1. sad i zvanično Bela kuća postaje gerijatrijski centar...
     (dogodine u Prizrenu, 6. jun 2020 16:53)

    # Link komentara

  2. Bajden koga je tuzno gledati i slusati, covek ne zna gde se nalazi i prica nebuloza i kome mendzer skracuje vreme za govor da bi sto manje lupao gluposti izlazi na crtu narcisoidu Trampu koji laze bukvalno i za vreme (da ne objasnjavam sada kako je digo frku kada je ukljucio Alabamu kao moguci put prolaza uragana pa je posle bukvalno docrtao flomasterom na mapi kao dokaz), sklanja sve neistomisljenike i poslusnike koji su republikanci pa ih posle optuzuje da su deep state, ubedio cak i da sve vesti koje mu nisu po volji su fake news, i kog je dovoljno slusati i minut i imati jasnu sliku da covek nema nikakvu politiku ili ideologiju i da ne razume nista o cemu prica. Tramp zasluzuje kredit za povlacenje vojske iz svetskih zarista iako je povecao budzet za vojsku na najvisi nivo u istoriju, i za suprotstavljanje Kini i nefer taktici i ucenjivackoj taktici, vidimo sada prete i australiji, iako bez saradnje i zajednickog delovanja sa saveznicima nece imati efekta, a Trampu saradnja nije jaca strana. Bajdenov sin ima mutne finansijske veze sa kinezima koji su ulozili u njegov biznis kao i Trampov Kusner.
    Ni u najludjim filmskim parodijama niko nije mogao predvideti da ce ovakvi kandidati biti izbor u najuticajnijoj zemlji na svetu.
    (Vlajko, 6. jun 2020 15:17)

    # Link komentara

  3. Za Trumpa je genije !
    (her flick, 6. jun 2020 14:40)

    # Link komentara

  4. Od dva zla Tramp je manje.
    (Nenad, 6. jun 2020 08:41)

    # Link komentara

  5. Čovek od 80 godina da vodi Ameriku ?
    To je šamar za sve mlađe ljudi koji imaju i mentalnu i fizičku energiju da se suoče sa izazovima koju ta funkcija traži.
    (Aleksandar, 6. jun 2020 08:26)

    # Link komentara

  6. Nema šanse !
    (Pevam pesme i lepim plakate, 6. jun 2020 08:07)

    # Link komentara