1. nego sto se onako niodkud obrusio na brdo
     (rex, 8. februar 2020 14:22)

    # Link komentara

  2. Svi komentari, da li stručni ili laički, traže objašnjenje ove nesreće u helikopteru, odnosno u njegovoj tehničkoj ispravnosti i u uslovima za let (gusta magla). Mislim da bi u ovoj istrazi trebalo ići i u drugom smeru - psihološko stanje pilota pre i u momentu nesreće. Radi se o veoma iskusnom pilotu sa svim najvišim sertifikatima za pilota helikoptera, ali bi, možda, trebalo ispitati i: njegovo porodično stanje, njegovo materijalno stanje, njegovo emocionalno stanje (moguća depresija, pa sami tim i svesno pilotovo samoubistvo). Jedna sumnja, sto greha, ali...
    (Uzeti u obzir sve, 8. februar 2020 14:20)

    # Link komentara

  3. zašto je jurio tom brzinom i zašto se nije podigao na veću visinu kad ga je kontrola upozorila...
    (kvara nije bilo, 8. februar 2020 12:33)

    # Link komentara

  4. Sa 1000 na 2300 feet-a pa odjednom okret i naglo poniranje = nesto se desilo sa helikopterom (kvar ili sudar sa dronom, pticama) ili pilotom (napad, nesvestica, srcka/slog)
    (S-76, 8. februar 2020 12:33)

    # Link komentara

  5. I eto kapitalizma u punom svetlu - preminuli sportista, hajde da grabimo tiraže, klikove, viewove i reachove. Odmah daj proizvod da se uzmu pare, verovatno sada trljaju ruke svi oni koji prodaju dresove s njegovim brojem, lutkice i šta god. O medijima da ne pričam.

    A da ne zalazim u to da li je on kao sportista uopšte nečim toliko zadužio čovečanstvo da bi dobio toliku medijsku pažnju, ali to je već stvar mojih ličnih ubeđenja.
    (Petar, 8. februar 2020 12:25)

    # Link komentara

  6. Glupo izgubljeni zivoti kada je vec bilo jasno da su nepovoljni uslovi za let zašto je uopšte ulazio u maglu,mogao je da se okrene i negde prinudno sleti.
     (Aleksandar, 8. februar 2020 12:12)

    # Link komentara