1. Sve ove prepirke isključivo koriste naprednjacima. Možda je tako i organizovano.
    (ZX, 19. januar 2020 19:32)

    # Link komentara

  2. Da Sluzba ne spava vidi se po tome da se angazuje covek od 90 godina da "ubacuje krticu" , g. Micunovicu, ako dobro mislite DS ,molim Vas da ne dajete nikakve izjave i jos vise podrivate opoziciju. Shvatite kao izvorni demokrata da je ogromna vecina u stranci za bojkot, izbori su kada gradjani mogu da biraju, ovde nema izbora jer se nudi samo jedna opcija a drugoj se ne daje sansa da se prestavi. DS je kao osnivac SzS POTPISALA da se bojkotuju ovakvi izbori i to mora da se postuje a to sto na neki nacin idu protiv sebe jer ce ostati bez budzetskih prihoda, zbog toga imaju jos vece postovanje. To sto je Bosko izjavio ne podrzavam ali, po stoti put, Savez se udruzio oko onoga sto ih spaja a to je da se obezbede demokratski ,fer i posteni izbori
     (deki, 19. januar 2020 18:48)

    # Link komentara

  3. jadni mi dok nam je politika na prvom mestu
     (neko, 19. januar 2020 18:48)

    # Link komentara

  4. Sta DS trazi sa Obradovicem stvarno nije jasno,ko moze glasati za tu koaliciju?
     (dragan, 19. januar 2020 18:40)

    # Link komentara

  5. Muka mi je od AV, ali mi se još više povraća od opozicije! Pa, ljudi, aman, AV ne vlada zahvaljujući sendvičarima, već ovakvoj raspaloj opoziciji koja ne zna gde tera! Nemaju nikakav program, a imaju pregršt sujetnih lidera sumnjivog morala! Godinama ne mogu da animiraju glasače da izađu na izbore, pa im smeta AV koji je disciplinovao svoju vojsku primitivnih. 'Bem ti opoziciju čiji je lider Boško Obradović! Dok su oni takvi, AV ne mora da brine i može da se ponaša autokrotatski, jer tako je u mogućnosti! Posledice su rezervisane samo za nas, obične smrtnike, koji nemamo šeme, već samo želju da živimo slobodno i životom dostojnim čoveka.
     (Veteran PFC, 19. januar 2020 18:10)

    # Link komentara

  6. Mićunović je devedesetih vodio salonsku stranku sa 7% glasova uglavnom u Beogradu; divili su se sebi koliko su pametni i to je bilo to.

    Đinđić je bio svetla tačka DS koja je pokrenula promene i utrostručila njenu snagu.
    Ne sme se zaboraviti da je Beogradski odbor DS pokušavao svim silama da smeni Đinđića na stranačkoj skupštini dok je bio premijer. Spasili su ga odbori iz unutrašnjosti.

    Zašto ovo pišem? Ponovo su se povampirili salonski političari unutar DS koji bi da prihvate nepristojnu ponudu vlasti od 3%, uđu u parlament time i namire sebe.
    Njima dovoljno.

    Izvolite gospodo, ja posle ovakve izjave verovatno neću ni glasati za opozicioni savez sa DS u njemu na nekim budućim fer izborima u Srbiji.

    Obradović je bio pregrub, ali je suštinski u pravu.
    (Torrente, 19. januar 2020 17:59)

    # Link komentara

  7. Мићуновић човек који није могао да претрпи а да не буде председник ДС, брже боље изашао из ДС, основао Демократски Фронт и постао председник. Неславно прошао на изборима....после се вратио на мала врата....Неуспешно учествовао и на изборима за председника Србије...из пијетета (због година) добио функцију у ДС.
     (mlekadžija, 19. januar 2020 17:35)

    # Link komentara

  8. Ko zaista misli da je DS, kao kreator SNS-a i direktni reanimator SPS-a, opozicija današnjem velikom Manituu, onda blage ali blage veze sa politikom nema. I direktno učestvuje u jačanju i opstanku vlasti kao klasičan korisni idiot.
     (detektiv kokni kol, 19. januar 2020 17:30)

    # Link komentara

  9. Ne znam. Micunovic je mozda i hteo jaku i modernu Srbiju ali ostatak "domokrata" je vise voleo pune dzepove. U Srbiji opozicija nece postojati jako dugo vremena.
    (Dusan, 19. januar 2020 16:56)

    # Link komentara

  10. Slažem se da Dveri treba da idu van SZS jer kad su zajedno gube se glasovi, i takođe se slažem da Obradović nije smeo tako da odgovori. Ali mislim da ovi hvalospevi Mićunoviću nemaju baš pokriće. Nije podržao miting 9. marta, nije osudio ratno huškačku politiku Miloševića na vreme, za razliku od Vuka i Đinđića nije stavljao baš glavu u torbu i dobijao batine i gore stvari, u sukobu Đinđić Koštunica stao je na Koštunicinu stranu. Jeste se posle ubistva pokajao ali to onda govori da često nije u pravu, pa možda ni sada u vezi bojkota.
     (Života, 19. januar 2020 16:56)

    # Link komentara

  11. Samo da vas podsetim, demokreature!

    Dragoljub Mićunović, da je to što ste vi umislili da jeste, nikada ne bi, da mu je stalo do Demokratske stranke, pošto je izgubio unutar partijske izbore od Zorana Đinđića, brže-bolje sklepao neki svoj DC (Demokratski centar) i takvim potezom ogolio svoj politički egoizam i nemirenjem da nije prvi u "Gradu" pokazao ustvari kakav palanački mentalitet poseduje.

    Da ste vi demokrate...Istinske, odavno biste se ogradili od fašiste, nasilnika, i stranke koju predvodi. Da je taj osećaj gađenja u vama bio iskren, distancirali bi se vi bez zadrške, ali ne...Kao i uvek do sada, gledali ste kako da sedite na dve ili više stolica, i na kraju ostanete u sedlu koje će vam omogućiti da i dalje "jašete" neku vašu kvazi demokratiju.

    Jedva ste dočekali priliku da se sakrijete iza lika i dela vašeg demopatrijarha, te se tako na elegantan način izvučete iz đavoljeg zagrljaja.

    Nikada više sa vama.
     (Moca NS, 19. januar 2020 16:54)

    # Link komentara

  12. Birati stalno nove dok ne krenemo napred u svim sverama zivota. Politicari isti su nam na grbaci vec 30 g. njima je sve bolje, a narodu sve gore. Micunovic je ispricana prica. Nama su potrebni, novi, skolovani mladi politicari i moderne politicke stranke, koji ce se boriti za boljitak i napredak Srbije i njenih gradjana.Skloniti sa scene ove nesposobne, korumpirane lazljivce.
    (Momir Jakovljevic, 19. januar 2020 16:45)

    # Link komentara

  13. Boško je ovog puta u pravu
     (x, 19. januar 2020 16:26)

    # Link komentara

  14. Ovde neko, ili svi rade za Vučića. Da su svi protiv, nisu. Previše je miniranja iznutra.
    (Degz, 19. januar 2020 16:23)

    # Link komentara

  15. Boris Tadić napravio stranku, Dušan Petrović, Vuk Jeremić i to koliko vas je ostalo, neko je debelo prišao da vas rasturi. Ako izađete sami na izbore, nećete dobiti ni 3 posto.
     (1Goran, 19. januar 2020 16:14)

    # Link komentara

  16. nekako Bosku jedino verujem od sivju!!! ako mu je neko rekao, sve sto je napisao 100% tacno!!!
     (bankar ffm, 19. januar 2020 16:13)

    # Link komentara

  17. Bosko potpuno u pravu. Neka izadje svako sam na izbore pa da vidimo hoce li proci i ovaj Vucicev snizeni cenzus. Inace, svako normalan zna da neko ko ima 3 ili 5% ne treba da ucestvuje u vlasti jer nije reprezentan.
    (Zmaj, 19. januar 2020 16:09)

    # Link komentara

  18. Bravo BOSKO!!!!! Svaka je rec na mestu!!! Veciti foteljas!!!
    (kemba voker, 19. januar 2020 16:05)

    # Link komentara

  19. Kreće raspad saveza, jurnjava za 3%, trgovina... Sve već vidjeno, vučić nema šta da brine...
     (jel tako bato, 19. januar 2020 15:52)

    # Link komentara

  20. Bravo za Boska Obradovica.
     (Ana, 19. januar 2020 15:47)

    # Link komentara

  21. Nikada ne bih glasao ni za jedan savez u kome su Dveri a glasač sam demokratske stranke decenijama
     (Ivan, 19. januar 2020 15:41)

    # Link komentara

  22. Ne znam zašto DS ne izađe iz, kako kažu, antievropskog SZS-a, ako nemaju iste stavove? U stvari ne radi se ovde o čitavom DS-u, već o nekoliko pojedinaca, koji zadnjih meseci unose podele u stranku i koaliciju. Interesantno da njihove izjave uvek dopiru do režimskih medija, koji se po običaju ne bave važnim temama.
     (buzzz, 19. januar 2020 15:40)

    # Link komentara

  23. Ljute se na Boska jer kaze istinu- ja jesam evropsku opoziciju a ne zakonzervativce ali DS neka razmisli zasto je izgubio izbore sa Tadicem-pa zato sto stalno igraju tango sa avetima proslosti i onda ce Vucic dozivotno da vlada sa ostalom bratijom
    (Miodrag, 19. januar 2020 15:39)

    # Link komentara

  24. Demokrate po starom. Čim im je Vučić bacio kosku zvanu 3 posto cenzus, odmah pljunuše na sve. Biće tu poneko mesto u skupštini, poneki upravni odbor i njihovom vrhu dosta. Koja se još budala bori za bolje sutra?
    (Tata Ikun, 19. januar 2020 15:36)

    # Link komentara

  25. ne ..... vise...nego pravac u istoriju
     (Kralj, 19. januar 2020 15:29)

    # Link komentara

  26. Obradovicev komentar jeste za osudu,pre svega zbog uvreda,ali je za osudu i Micunoviceva izjava.On,koji zagovara debatu unutar institucija,sa cim se slazem,u ovom slucaju je trebalo da vodi debatu unutar DS,odnosno unutar SzS,a ne u medijima.Obradovic deluje impulsivno i ne promisljeno,a pitam se zasto Micunovic radi to sto radi.
    (Gradjanin, 19. januar 2020 15:29)

    # Link komentara

  27. Ti clanovi DS su doveli DS do 2 posto.
    (vbn, 19. januar 2020 15:22)

    # Link komentara

  28. Na zalost, Obradovic nista nije slagao. Nacin na koji je to rekao je za svaku osudu, ali to sto je rekao je apsolutno tacno.
     (PunoImeIPrezime, 19. januar 2020 15:08)

    # Link komentara

  29. A zasto neko ne bi mogao DEMOKTRATSKI da se ne slaze sa Micunovicem??

    Da li je on 30 godina u skupstini ili na vlasti???

    Jeste

    I sta je promenio Micunovic??

    Nista

    Osim te price ja sam star i ja sam mudar NISTA DRUGO URADIO NIJE

    To je realno a vi iz DS stvarno kao da hocete sebe da unistite

    Izacicete na izbore i osvojicete izmedju 1 i 2 % obrukacete se i sta onda??

    Glavni odbor,izvrsni odbor bla bla bla i opet sve po starom

    Ne zanimaju ljude Kena,Balsa,Jerkov,Micun Comicka,Sutanovac,Lecic, itd ...

    DS mora ceo da se promeni e onda moze na izbore i da glasamo za njih

    ALI CEO

    Nisam ja zaboravio kada je gospodja citala pismo Djindjicu pa se smejala a ta vam je bila glavna isti ste postali bili sa Tadicem kao sto je sada SNS.

    Ubacivali ste u stranku glupe i poslusne da klimaju glavom
     (Dule, 19. januar 2020 15:01)

    # Link komentara

  30. Slažem se sa Obradovićem, ali ne onako kako biste pomislili... eto, neka i on izađe samostalno, pa da vidimo ono sa crnom vunom i predenjem.
     (predem ja tako..., 19. januar 2020 15:00)

    # Link komentara

  31. kad sns-ovci nazivaju Boska fasistom onda je to uzas,a kad neko drugo onda je to ok? licemerje na delu....eto zbog čega narod glasa za AV.... koliko kog imao losih strana,ovi su dno dna.....
     (nelle, 19. januar 2020 14:55)

    # Link komentara