1. Čemu takvo razočarenje Makedonaca i Albanaca.Pa oni su daleko od EU po svim kriterijumima.
    Izgleda da amerikanci više odlučuju o članstvu u EU nego njene članice.
    Videćemo koliko će trajati ovaj veto Francuske i šta će dobiti kao kompenzaciju ako ga povuku.
    Ili će za sve okriviti Ruse kad nemaju razumno obrazloženje.
    (Aleksandar, 19. oktobar 2019 17:15)

    # Link komentara

  2. Misljenja sam da treba napraviti Balkansku uniju sa BiH,Srbijom,Makedonijom,CG i Albanijom. Otvoriti granice , skloniti carine. Nadamo se Evropskoj uniji i na kraju ce se raspasti prije nego steknemo pravo na ulazak. Trebamo se okrenuti sebi i komsijama. Svi zajedno imamo ogroman potencijal.
     (kosmopolita, 19. oktobar 2019 00:37)

    # Link komentara

  3. Nemačkoj neodgovara veto Makrona iako zna da obe , Albanija i nazovi drzava S. Makedonija, neispunjavaju ni osnovne uslove za ulazak u EU. Ali “ispunjavaju” sve udlove koje od njih Nemačka očekuje u pogledu rastakanja Srbije, otimanjem dela njene teritorije.
    (Feniks, 19. oktobar 2019 00:08)

    # Link komentara

  4. Nemačka izvozi u Kinu robu u vrednosti 110,5 milijardi evra a u Rusiju 31,3 milijarde evra. Tako da je neukusno govoriti o dobrim odnosima sa Kinom i Rusijom kao nešto što je nije dobro za Balkan ali zato je dobro za Nemačku.

    Ne zarađuje se ništa od članstva u EU već samo od proizvodnje i trgovine. Kad to postane glavno interesovanje ovde a ne prazne priče o evrointegracijama koje traju već 30 godina a od kojih nema ništa, a dosadile su i bogu i narodu, biće nam svima bolje.
    (fakat, 18. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara