1. A zasto vidimo se u Beogradu!? Zato sto u Beogradu mogu da rade sto god hoce! A ko ih stiti u Beogradu, pitanje je za vas?
    Kako da u Novom Sadu ne mogu da divljaju i maltretiraju gradjane, a u Beogradu mogu?
    (Djordje, 8. oktobar 2019 19:55)

    # Link komentara

  2. Mislim da ce ovim protestima taksisti samo izgubiti jos vise. Sami su krivi za svoj polozaj. Sa druge strane testiraju strpljenje građana, ovo se više ne može podneti, na kraju će ih gradjani lincovati.
     (sale, 8. oktobar 2019 19:51)

    # Link komentara

  3. Na kraju ce neko da pogine zbog ovih taksista. Ljudi su na ivici nerava, a jos im blokiraju grad. Bice ovde povredjenih u najblazem slucaju kad nekome padne roletna pa krene da lupa kola.
     (Nikola, 8. oktobar 2019 19:50)

    # Link komentara

  4. Apsi bagru
     (Srx Bg, 8. oktobar 2019 19:36)

    # Link komentara

  5. @stanoje, pa to je zato politicar vise voli da mu se lekari, advokati, sudije, ekonomisti spuste na nivo taksista da bi lakse drzao vlast nego da drzavu vode pravi strucnjaci iz svojih oblasti. Mozemo mi sad uloziti 100 miliona u zdravstvo kad nema kadra da radi. Svaka sfrra drustva se urusava decenijama a trebace isto toliko da se vratimo u normalu. Samo sto ni ne pocinjemo da normalizujemo stanje u drustvu...
     (vedran, 8. oktobar 2019 19:12)

    # Link komentara

  6. Koja je razlika izmedju taksista i popova.. Nema je.. Ne placaju porez ni jedni, ni drugi..
     (nvo gmo, 8. oktobar 2019 19:10)

    # Link komentara

  7. Država treba da zaštiti običan svet od razularene rulje.
     (cokan, 8. oktobar 2019 19:07)

    # Link komentara

  8. Da, isti zakon za sve bi moglo da znači da i taksisti izdaju fiskalne račune i redovno plaćaju poreze i ostale dažbine.Zašto su oni povlašćeni samo vlast i poreska uprava zna.
     (Radiša, 8. oktobar 2019 19:00)

    # Link komentara

  9. E moji taksisti, pa ja bih vas podržala da me niste toliko puta pokrali dok ste me vozili... moje prijatelje iz inostranstva baš svaki put... Da vam kola nisu smrdela na duvan, i znoj... i da ste palili klimu na 40 stepeni kad vas zaustavim na sred ulice... Dala bih vam podršku da mi niste sekli put namerno dok vozim motor kad vidite da sam žensko... Da ste davali migavac svaki put kad skrenete ili stanete, jer migavac meni može da spasi život na istom motoru... Mrzeli ste me dok sam kao žena vozila kola, psovali i pretili kad vi nepravite grešku u saobraćaju... Mrzite me i sad kad sam na motoru, često me ne puštate da prođem...
    Čast izuzecima, ali njih je tako malo među vama...
     (Iva, 8. oktobar 2019 18:56)

    # Link komentara

  10. Svaka čast taksistima koji su jedini koji su se usudili da se bore za svoja Zakonom garantovana prava i neažurnost nadležnih organa i kako piše na šoferšajbni novosadskog taksi vozila "ZAKON ISTI ZA SVE"!!!
     (SRB, 8. oktobar 2019 18:51)

    # Link komentara

  11. Već je došla....
     (Tito, 8. oktobar 2019 18:47)

    # Link komentara

  12. Ja samo ne razumem zasto aplikacija nije uvedena u postojeću Taxi službu? Da li to nije prihvaćeno ili nije ni ponuđeno. Nisam pratila od početka a i da jesam ne verujem u ono sto čujem ili pročitam u medijima. Ovako, ako neki taxisti gube posao da bi se zaposlili pogodni kako god se zvali, nikako se ne slažem i u tom slucaju podržavam proteste, ali opet ne blokade. Postoje i drugi načini recimo štrajk gladju pa kad se polumrtvi počnu valjati po ulici valjda ce ih neko saslušati i razumjeti. Mislim da su komentari previše grubi i molim one koji im broje zarade da se pozabave svojim a ne tudjim!
    (vera u Boga, 8. oktobar 2019 18:38)

    # Link komentara

  13. Nece taksisti dobro proći
     (dobri, 8. oktobar 2019 18:31)

    # Link komentara

  14. Ukinite taxi, ako vam se ne isplati. Bolje jd bez vas.
     (P, 8. oktobar 2019 18:26)

    # Link komentara

  15. Jedno je kada si obavezan da plaćaš porez na dobit od pružene usluge kao taksisti, a drugo je kada tu obavezu uopšte nemaš, i to je nelojalna konkurencija. Da li taksisti taj porez plaćaju ili ne, to je drugo pitanje i država ima pravo i dužnost da ih naplati. Podrška taksistima. Stop nelegalnim prevoznicima.
     (bora, 8. oktobar 2019 18:23)

    # Link komentara

  16. "Tenutno u različitim preduzećima i udruženjima radi 500 neprijavljenih vozača. Uvideli su da radnici mogu da im rade neprijavljeni jer inspekcija ne radi svoj posao."...E tu je ustvari problem. Ako ne radi svoj posao, hoćete li ih otpustiti i zaposliti one koji će da odrade posao? Da li će pasti smene na rukovodećim mestima u inspekcijama, jer ne rade svoj posao. Upravo je ovim potvrđena suština problema, na koji nažalost ukazuju taksisti, a to je da ovde država ne radi svoj posao, da su državne službe u potpunom rasulu i da nisu sposobne da obavljaju poslove za koje su plaćene. Napokon, da se progovori o suštini stvari u Srbiji, a to su nesposobna država i njene institucije.
    (Penzioner, 8. oktobar 2019 18:21)

    # Link komentara

  17. Mozete da dodjete gde god hocete,ali sto se mene tice, ja vam vise uvauto sesti necu. Zbog vas trpi moj posao, moja deca u skoli i vrticu jer ne mogu da stignem na vreme po njih, moja porodica jer imamo manjak slobodnog vremena...i vi jos hocete da vas razumem...e pa necu... Nisam koristio car go jer moram da im dam broj kartice gde mi leze plata, skepticab sam stonse tice sigurnosti,ali i to cu da zanemarim samo da vise taksi be pozovem !!!
     (Razocarani Srbin, 8. oktobar 2019 18:20)

    # Link komentara

  18. Kakva crna policija Novog Sada, tami na svakih 15 dana egzekucije na ulici sto hladnim oruzjem sto ekplozivima ispod kola. Ti ih jos i hvalis... Ovakve proteste ne resava policija vec nadlezni organi.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 8. oktobar 2019 17:46)
    Јел можеш ти да разграничиш саобраћајну од обичне полиције?
    (комша, 8. oktobar 2019 18:19)

    # Link komentara

  19. Beogradski taksisti su sila. Ili su beogradski taksisti kukavice. Još razmišljam.
     (Samo primetih, 8. oktobar 2019 18:17)

    # Link komentara

  20. Bravo za policiju Novog Sada. Policija Beograda treba da se ugleda na vas i na svoju koleginicu koja je juce pokusala isto u Beogradu. Stop bahatima! Svi da budu kaznjeni za zlostavljanje naroda i ugrozavanje funkcionisanja drzave i njenih hitnih sluzbi.
    (Milosh, 08. oktobar 2019 14:43)

    Kakva crna policija Novog Sada, tami na svakih 15 dana egzekucije na ulici sto hladnim oruzjem sto ekplozivima ispod kola. Ti ih jos i hvalis... Ovakve proteste ne resava policija vec nadlezni organi.
     (Marko, 8. oktobar 2019 17:46)

    # Link komentara

  21. Lepo su oni napunili slamarice kad mogu danima da bleje po ulici i da ne rade!
    (pfc, 8. oktobar 2019 17:29)

    # Link komentara

  22. Koliko nerealnih komentara.

    U Beogradu ce uvek neko imati monopol, taksisti ili CarGo, ili "samovozeci automobili".

    Javni prevoz je los, metro je nemoguce napraviti jer niko ne zna sta je ispod Beograda, tako da ko god nudi udoban prevoz "od tacke A do tacke B" lako moze da vas ucenjuje.

    Sjasi Kurta da uzjasi Murta.

    CarGo uopste nije mnogo jeftiniji, start je 100 dinara manje od pravog taksija a predjeni kilometar je cak nesto skuplji. Jeftino je u Valjevu, Zrenjaninu i drugim manjim mestima.

    Pritom nemaju nijedan broj telefona, a kes ne primaju ukoliko imate problem sa internetom plus ne mozete da ih zaustavite na ulici.

    Najbolje bi bilo da postojeca taksi udruzenja naprave svoje aplikacije, i da malo spuste cene.
    (Vajber je dzabe, a i rucak, 8. oktobar 2019 17:26)

    # Link komentara

  23. Nikada više u taxi!
    Totalni bojkot!
    (Crkni bagro!, 8. oktobar 2019 17:21)

    # Link komentara

  24. Госпођо председнице Владе,о чему треба да разговарате.
    О поштовању закона који сте ви усвојили.
    Обезбедите спровођење закона или га промените.
    Немојте ширити дезинформације о репрограму..не прави се репрограм само за једну врсту делатности.
    Таксисте и остале који дугују доприносе и порезе блокирајте у АПР и обришите.
    Предајте извршитељима дугове видећете како ће они то решити.
    (киза Д, 8. oktobar 2019 17:06)

    # Link komentara

  25. "Koliko je taksista upste potpisalo reprogram porrskog duga pa opet nismo oduzimali vozila" kaze predsednica vlade dok taksisti traze da se postuje zakon. Molim da se zakon postuje kada su svi poreski obveznici u pitanju - oduzmite vozila svima koji posle roka nisu potpisali reprogram!
    (Miskec, 8. oktobar 2019 17:01)

    # Link komentara

  26. Podrska taksistima .. zakon isti za sve .. !!!
    (akcionari Lukoil a, 8. oktobar 2019 16:51)

    # Link komentara

  27. Ne unam za beograd, ali niski taksisti u proseku prelaze po smeni 200 km ( provereno). 60 dinara je vožnja po kilometru plus start. Voze na metan baterijeitd i u proseku ih gorivo kosta od 1000 do 1500 din za ovih 200 km. Znaci oni profitiraju po smeni 12000 dinara nek pola ode na gorivo amortizaciju pa zar je to malo. 50€ po smeni ili 100€ dnevno. I kao imaju nelojalnu konkurenciju. I ne razumem zasto grad formira cenu, cenu treba da firmira trziste.
    (boban, 8. oktobar 2019 16:43)

    # Link komentara

  28. Nemam ništa protiv preotesta, svako ima prava da traži šta misli da mu pripada, ali neka idu pešaka ispred vlade srbije. Pa šta će mo ako recimo kamiondžije reše da blokiraju Srbiju, ili ako vojska reši da protestvuje, mogla bi i da nas bombarduje????
    (ivan, 8. oktobar 2019 16:41)

    # Link komentara

  29. Nije fer??
    Pa jel ova drzava jaca od taksista i zasto ovo dozvoljava??
    Hoce uciniti nesto konkretno ili ce samo govoriti nije u redu ili nije fer.
     (frank_castle, 8. oktobar 2019 16:26)

    # Link komentara

  30. Ajde da doktori blokiraju ulice i zabrane upis na Medicinski fakultet, prevodioci na filoloski, sudije i advokati na pravni itd. Pa niko od nas ne zeli konkurenciju kao ni taksisti. Samo jos da svi mi pocnemo da strajkujemo pa da se polako ukida skolstvo..
    (Nele, 8. oktobar 2019 16:24)

    # Link komentara

  31. Ljudi ajmo sada mi gradjani da blokiramo taksiste na taxi stanicama. Nezadovoljni smo uslugom, vozilima, divljim taksistima i laznim tarifama. Oni nas blokiraju da radimo i zivimo ajmo mi sad njih.
    (Beogradjanin, 8. oktobar 2019 16:23)

    # Link komentara

  32. rado cu se pridruziti anti taxi protestima!!!
     (bg, 8. oktobar 2019 16:22)

    # Link komentara

  33. U Novom Sadu nema Ubera i CarGo. Zašto uopšte protestvuju u NS?
     (nick, 8. oktobar 2019 16:15)

    # Link komentara

  34. Biće kraj . . . kad podvikne gradonačelnik .
    (Dosta Bre, 8. oktobar 2019 16:10)

    # Link komentara

  35. Mi gradjani imamo vrlo jednostavan nacin da taksistima pokazemo gde im je mesto, a to je da su oni u sluzbi svih nas, ne obrnuto. Samo bojkot, ne zaustavljati i zvati taksi, opametice se za cas.
     (Zohan, 8. oktobar 2019 16:10)

    # Link komentara

  36. Pitaš li se koji potezi su naterali taksiste na ovaj korak? Kažeš da plaćaš porez? I taksisti ga plaćaju. Zašto ga ne pkaćaju CarGo i vozači?
    (Zoki Lo, 08. oktobar 2019 14:51)
    Taksisti ne placaju ni to malo poreza koji treba da placaju kao pausalci.Uvesti im fiskalne kase i naplacivati prema zaradi.
    CarGo se placa karticama,sve ide preko racuna i na to se placa pdv.
    Potpuno si neinformisan.
     (Seljak veseljak, 8. oktobar 2019 16:09)

    # Link komentara

  37. Ja kad zakasnim sa placanjem poreza za radnju vec do 5 eventualno 6 dana u sledecem mesecu dobijem opomenu od poreske pa se pitam da li zivimo u istoj drzavi..ovde izgleda zakoni važe samo za sitnu ribu...
     (Slavko, 8. oktobar 2019 16:07)

    # Link komentara

  38. Ozbiljna država ima stroge i jasne zakone i propise koji se moraju poštovati ako neko hoće da bude taksista. Ako se ide van toga dozvola za rad se ili suspenduje ili oduzima. Naravno to se dogadja u ozbiljnim državama.
    (Car je go odavno, 8. oktobar 2019 16:04)

    # Link komentara

  39. Pa zbog toga što im niste oduzimali vozila kada su dugovali porez, zbog toga sada maltretiraju ceo grad.
     (Milan, 8. oktobar 2019 16:04)

    # Link komentara

  40. Napisite im kazne za nepropisna parkiranja I prekrsajne za remecenje javnog reda mira Ili neku drugu, da ne gledam po zakonu. Kad su mogli onomad ljudima koji su protesvovali zbog poskupljenja goriva mogu I njima. Bar da ima smisla, nego se boje konkurencije I sto nece moci da deru gradjane.
     (Jarac, 8. oktobar 2019 16:04)

    # Link komentara

  41. Realno da smo normalna zemlja gde ima posla za sve i ti taksisti bi menjali verovatno profesiju, kuda ce ti ljudi, sta ce a onda razumem da treba i nove pustiti da rade, konkurencija... Kad nema konkurencije cene su visoke, ljudi nemaju posla i hrane familije. Tesko ce ovo biti resivo, samo ce prolongirati problem na neki nacin.
    (Boris, 8. oktobar 2019 16:02)

    # Link komentara

  42. Prestanite da im izlazite u susret nisu taksisti socijalna ustanova! Nego privatna firma ko i svaka druga znači svi porezi razrezi prirezi i ostalo što plaćaju privatne firme. Taksisti nisu gradski prevoz nego pojedinci koji voze kad hoće koliko hoće i naplaćuju koliko hoće. Nije vam bre ovo socijalizam nego konkurencija bez monopola i kartelskog poslovanja. Nisu bre taksisti svete krave. Jednom se mora zaustaviti to. To je kao kad bi vojni sindikat štrajkovao sa tenkovima. Mogu da štrajkuju ali bez kola samo pešice ko i svi ostali!
    (Dosta više, 8. oktobar 2019 16:01)

    # Link komentara

  43. Car go je sporedni zahtev. Glavni zahtev je da se otpiše nagomilani neplaćeni porez u visini od preko 3 milijarde dinara.
     (kalendar, 8. oktobar 2019 15:57)

    # Link komentara

  44. opet novi sad po ko zna koji put pokazuje da je to ipak kulturnija i normalnija sredina od beograda.bravo za novi sad!
     (dzonsa, 8. oktobar 2019 15:57)

    # Link komentara

  45. Vlada izlazila u susret taksistima da ne placaju porez?! Daleko bilo...
     (Orlando, 8. oktobar 2019 15:55)

    # Link komentara

  46. Zašto može u Novom Sadu, a ne može u Beogradu ?!
     (Ujka Žitko, 8. oktobar 2019 15:53)

    # Link komentara

  47. Ako ovako nastavi Aleksandar Bijelic ce biti upisan kao inovator u srpskoj istoriji jer je uspeo da potpuno ugasi taxi.
    (Milosh, 8. oktobar 2019 15:51)

    # Link komentara

  48. Pokazalo se da su pojedini komentatori dobro informisani. Ovo je sukob dve struje. Zato se policija ne meša u svoj posao.
    Inače car go nije jeftiniji od taksija čak vam i ne pokazuje cenu dok se vozite. Meni su naplatili sa oko dva sata zakašnjenja..
    Ali taksisti su postigli da ih više ne uzimam. Juče sam kasnio prevoza ni za lek ali ni taksi ni car go neću koristiti. Sve je to ista fela...
    (dva prsta, 8. oktobar 2019 15:49)

    # Link komentara

  49. Ovde u Spaniji su izgubili svu simpatiju naroda. Decenijama su imali privilegije i radi sta su hteli, ponasali se bahato, stavljali nerealne cene i onda kad je dosao Uber i ostalk, poceli su da maltretiraju gradjane sa protestima i tuku vozace ubera. Mafija taxija uvjek isto ponasanje
     (Bungle, 8. oktobar 2019 15:47)

    # Link komentara

  50. Taksisti samo traze sprovodjenje zakona i ja ih u tome podržavam. Evo recimo da se krene od poreza i prinudne naplate istog
    (realiti igrac, 08. oktobar 2019 15:00)

    Ko ti kaze da Car go ne placa porez? Aleksandar Bjelic? Izmisljena prica.Upravo taksisti duguju 2,7 milijardi dinara za porez
     (NY, 8. oktobar 2019 15:46)

    # Link komentara

  51. Ajde sad i Poste Srbije da protestuju zbog DHLa, AKSa i ostalih kurirskih sluzbi? Maxi zbog Dis-a? Viber zbog Wats appa? Svako ko ima konkurenciju?! Taksisti, shvatite da potrosaci imaju pravo da biraju - to i rade. Nema ljutnje.
     (budalastine, 8. oktobar 2019 15:44)

    # Link komentara

  52. A zahtev da se odustane od gradnje metroa?! Pa i metro će vam biti nelojalna konkurencija, krenite momentalno da se bunite i protiv metroa!
    (Boris, 8. oktobar 2019 15:44)

    # Link komentara

  53. Bravo za Policijsku Upravu NS. Gospodo iz BG, gledajte i učite se kako se to radi i kako se štite građani od bahatih taksista.
    Imam predlog rešenja za državu: Lepo donesite odluku da svi taksisti moraju da imaju fiskalne kase, ostavite rok od tri meseca da se prilagode. Svi koji nisu regulisali poreze i doprinose ne mogu da dobiju kasu (ne mogu da rade). Za neizdavanje fiskalnog računa se dobro zna šta sledi i kakva je sankcija.
    Onog taksistu koji je juče fizički napao policajku (službeno lice) za primer drugima strpati u zatvor tri godine.
    Posle toga će sve biti lepo i korektno.
    (Marko, 8. oktobar 2019 15:44)

    # Link komentara

  54. @Pitaš li se koji potezi su naterali taksiste na ovaj korak? Kažeš da plaćaš porez? I taksisti ga plaćaju. Zašto ga ne pkaćaju CarGo i vozači?
    (Zoki Lo, 08. oktobar 2019 14:51)

    Netačna informacija. Za svaku vožnju u CarGo se izdaje fiskalni račun, porez se uredno plaća.
     (Leonida, 8. oktobar 2019 15:43)

    # Link komentara

  55. E pa dragi "TAXI" vozači prevršiste svaku meru....
    Očekujem od nekog udruženja građana ili nadležnih institucija da pod hitno postave pitanje:
    1. Neplaćenih poreza ( ja sam vlasnik private firme, ne dugujem ni 1 dinar za porez a moj posao svakodnevno trpi zbog protesta tj. direktno mi prave minus!!!)
    2. Oduzimati automobile po hitnom postupku i od njih naplaćivati dug za porez (punite budžet preko leđa gladnih penzionera a ovi hohštapleri duguju silne novce u istu kasu...)
    3. HOĆEMO ISTU CENU PREVOZA KAO U NOVOM SADU ( Solidarnost sa "TAXI" prevoznicima u NS)
    4. Jedinstveno taxi udruženje u Beogradu sa istim taxi vozilima i da grad garantuje za legalnost svakoga ko ima taxi tablu na krovu. Jer od njih i dobijaju dozvolu za rad...

    Pa onda rešavajte problem sa CarGo....
     (Damjan, 8. oktobar 2019 15:43)

    # Link komentara

  56. Хоћемо референдум!

    Ако 50%*1 од укупног броја грађана уписаних у бирачки списак буде гласала у корист таксиста, нека буде по њиховом. У супротном забранити рад таксистима. Дозволити гласање и средњишколцима. Велики број њих користе ову врсту услуге да би се удобно и брзо вратили из школе или провода.
    (Поштено!, 8. oktobar 2019 15:42)

    # Link komentara

  57. Kolaps u centru Beograda je trajno stanje.
     (Leonida, 8. oktobar 2019 15:42)

    # Link komentara

  58. Podrska Taksistima i da smo pametni svi da udarimo u strajk sa svojim zahtevima.
    (Vamos, 8. oktobar 2019 15:38)

    # Link komentara

  59. Razumem taksiste, to postati nije lako. Ceo mesec moras u autoskolu, pa onda casovi voznje u guzvi, uz strah od drugih vozila, pa onda, u kabini, cak tri pedale, volan koji moze da se obrce u obe strane i menjac sa cak pet brzina ! Nije to lako !
    (I na kraju skolske torture...aplikacija, 8. oktobar 2019 15:38)

    # Link komentara

  60. Moram da napisem : svaka cast za izjavu Premijerke Srbije.
    Dokle ce ovi ljudi da maltretiraju gradjane Beograda? Ne placaju potez, imaju dostanize cene goriva, uvoze automobile bez poreza i carine, naplacuju voznju koliko misle da treba...
    Ne pravite njima nikakve ustupke !
    (igor, 8. oktobar 2019 15:29)

    # Link komentara

  61. Danima čitam i brat mi se žali kako je zbog protesta ovih taksista, grad paralisan. Imam jedno pitanje za sve vas koji živite i radite u Beogradu. Da li je moguće da ovo dozvoljavate i da već šesti dan za redom ne možete da najurite ove štetočine, aman?
     (Jax, 8. oktobar 2019 15:25)

    # Link komentara

  62. Svaka čast taksistima! Za vrlo kratko vreme uspeli su da postanu najomraženija grupacija u gradu! Neverovatno, ali to njima nije bitno! Pare iznad svega!
    (pfc, 8. oktobar 2019 15:25)

    # Link komentara

  63. Postari od sutra strajkuju protiv emaila i vibera? Kakav je bre ovo nacin...STRAJKUJEMO JER NE MOZEMO VISE DA VAS DEREMO KAO RANIJE!!! Sto ne naprave cenu kao Car&Go jeli? Kome oni prosipaju pricu i strajk???Nego gradjani treba masovno da bojkotuju taxiste...da se pozove na bojkot gradjana protiv halapljivih beogradskih taksista!!!
    (mitar, 8. oktobar 2019 15:24)

    # Link komentara

  64. Nece im ovo proci. Narod je gnevan
     (dobri, 8. oktobar 2019 15:19)

    # Link komentara

  65. E, vala, sad cu da instaliram CarGo.
     (Kukatilo, 8. oktobar 2019 15:18)

    # Link komentara

  66. Samo da se razumemo, CarGo PLACA porez, a taksisti NE.

    tako da nemaju prava na ovo.
     (dragan, 8. oktobar 2019 15:17)

    # Link komentara

  67. Na stranu sve ostalo, ali ono što jeste činjanica je da taksisti ne uživaju gotovo nikakvu podršku građana, a to su upravo potencijalni korisnici njihovih usluga. To već samo za sebe dovoljno govori. Građani žele alternativu i ukidanje monopola taksi kartela. Dok su imali monopol, taksi udruženjima nije padalo na pamet da nešto urade na unapređivanju profesije, niti su bilo šta preduzimali po pitanju čišćenja sopstvenih redova od prevaranata, ološa i kriminalaca. Sada se žabokrečina uzburkala, pa su žabe krenule da krekeću na sva zvona. Kasno. Svima je već dosta taksista i njihovog iživljavanja i bahaćenja. Više nema nazad, velika većina građana vas ne žele i kraj priče.
    (Sale, 8. oktobar 2019 15:13)

    # Link komentara

  68. Zasto i u Beogradu policija ne dozvoli blokadu grada kao u Novom Sadu..voleo bih da nam neko to objasni..
     (Mare, 8. oktobar 2019 15:12)

    # Link komentara

  69. Moze li neko da objasni u cemu je razlika postovanja zakona i pravilnog postupanja izmedju policije u Novom Sadu i Beogradu.
    To znaci da Beogradska ne radi oosao za koji je placena od gradjana.
    (Nebojša Berak, 8. oktobar 2019 15:10)

    # Link komentara

  70. u ovoj drzavi svi nesto blokiraju
     (glupi zmaj, 8. oktobar 2019 15:08)

    # Link komentara

  71. Onda je red da im se oduzimaju vozila. Ne placaju porez a pricaju o postenju i konkurenciji. Plati porez pa onda trazi svoja prava. Ko kasni sa porezom vise od 30 dana od kraja tekuceg meseca gubi dozvolu za rad.
    Uvedite svima fiskalne kase i da svi imaju terminale za placanje karticom, da ne mogu vozila starija od 7 godina, da sva vozila udruzenja moraju imati istu boju, da moraju da imaju propisanu uniformu kao sto radnici moraju da imaju radna odela a stujardese isto tako. Ko vozi nelegalno oduzeti odmah vozilo trajno. Svako pa i car go mora da placa poreze i doprinose na primanja njihovih taksista.
    Resenje je prosto samo treba dobre volje i da se zavede red po kratkom postupku.
    (Nebojša, 8. oktobar 2019 15:08)

    # Link komentara

  72. Uhapsiti kolovodje i kazniti.Zabraniti dalje blokade. Ostali ce sami da se povuku, radice kao do sad ili ce traziti drugi posao.
     (Be Free, 8. oktobar 2019 15:08)

    # Link komentara

  73. Pozivam vlasnike video klubova da se pridruze taksistima. Koliko njih je ostalo bez posla zbog nelojalne konkurencije. Zabraniti strimovanje podhitno! Za one bez smisla za humor, ovo je sarkazam.
    (zlo, 8. oktobar 2019 15:04)

    # Link komentara

  74. Ajmo sada narod na ulice da blokiramo taksiste.

    Protest protiv bahatih taksista!!!!
    (Perica, 8. oktobar 2019 15:02)

    # Link komentara

  75. Taksisti samo traze sprovodjenje zakona i ja ih u tome podržavam. Evo recimo da se krene od poreza i prinudne naplate istog
     (realiti igrac, 8. oktobar 2019 15:00)

    # Link komentara

  76. Kakvu reklamu prave za Car go da nisu ni svesni toga.

    Ionako su kvalitetnuji u poslu, bolja vozila neuporedivo, taksisti još dodatno gube poene s ovim protestom.

    Pozdrac
     (Vladimir, 8. oktobar 2019 14:57)

    # Link komentara

  77. Imam utisak da sam zarobljen. Nemam kuda do kuće u kojoj su mi žena i dete zarobljeni. Nećemo moći ovako dalje.
    (Simon, 8. oktobar 2019 14:57)

    # Link komentara

  78. oduzeti im vozila pa nek strajkuju
     (haisenberg, 8. oktobar 2019 14:55)

    # Link komentara

  79. Jel se ovo "Isti zakon" odnosi i na placanje poreza, ili to ne vazi za 2/3 taksista?!
    (Samo pitam, jer niko merodavan na to nije odgovorio i negirao)
    (ipo, 8. oktobar 2019 14:54)

    # Link komentara

  80. zasto svi moraju da placaju porez osim taxista?
     (mixer, 8. oktobar 2019 14:54)

    # Link komentara

  81. Mislim da nasi taksisti iz Beograda treba da odu u Novi Sad da daju podrsku svojim kolegama.
    (Znak podrske, 8. oktobar 2019 14:52)

    # Link komentara

  82. Ovakvi potezi teraju građane da uzmu pravdu u svoje ruke pošto onaj koji bi trebalo to da radi ne čini.
    A ako smo dotle došli onda se postavlja pitanje čemu plaćanje poreza ako države nema.
    Šta je sledeće?
    (Realista, 08. oktobar 2019 14:25)

    Pitaš li se koji potezi su naterali taksiste na ovaj korak? Kažeš da plaćaš porez? I taksisti ga plaćaju. Zašto ga ne pkaćaju CarGo i vozači?
     (Zoki Lo, 8. oktobar 2019 14:51)

    # Link komentara

  83. Hocemo CarGo u Novom Sadu!
    Polumilionski grad, IT centar Srbije je sigurno to zaslužio!
    (Boris, 8. oktobar 2019 14:50)

    # Link komentara

  84. Beogradjani, stvarno mi niste jasni! Driblaju vas sa silnim radovima i rekonstrukcijama, a sada i taksisti. Izgleda vama ne smeta konstantni kolaps saobracaja u BG? Ne vidim da se neko buni, osim po internetu.
    (Steve G, 8. oktobar 2019 14:49)

    # Link komentara

  85. A premijerka kaže "nije fer"!?
    (Peacock, 8. oktobar 2019 14:49)

    # Link komentara

  86. Kako se resava konkurencija? Sredis svoj sistem, unapredis uslugu, vozila i slicno. To nisu prevelike stvari a ljubazan taksista je i vise nego dobra reklama, cak imam vrlo pozitivno iskustvo iz Bga. Medjutim, ko god dodje u Bg kuka kako ga je taksista opeljesio, onda zasto taksisti ne pocnu da se bune zbog divljaka koji im uzimaju musterije vec idu na CarGo? I da, cena od 170 din start je prevelika sa platama koje se krecu u Beogradu.
    (Gagi, 8. oktobar 2019 14:48)

    # Link komentara

  87. podrska taksistima...!
     (Teodosije, 8. oktobar 2019 14:48)

    # Link komentara

  88. Podrška za novosadske i beogradske taksiste a krivce za njihove proteste treba tražiti u nadležnim organima, jer Zakon treba da da je isti za sve i da se primenjuje!
     (Car, 8. oktobar 2019 14:48)

    # Link komentara

  89. Baravo za policiju Novoga Sada i staresine policije.
    Policija u Beogtadu ne zeli da zastiti svoje gradane ili ne sme, pitanje je?
     (Lone, 8. oktobar 2019 14:47)

    # Link komentara

  90. CarGo je buducnost.

    Taxi je proslost.

    ***…**

    I CarGo ce nestati onog trentka kada bude potpuno autonomna voznja vozilima koji nisu nase vlasnistvo. Tada nece biti pojedinaca koji ce da voze nego ce vozila biti svacija.


    ***…**
    (Slepac Vidoje, 8. oktobar 2019 14:47)

    # Link komentara

  91. Bravo za novosadsku policiju!
     (Meroni, 8. oktobar 2019 14:45)

    # Link komentara

  92. Bravo za policiju Novog Sada. Policija Beograda treba da se ugleda na vas i na svoju koleginicu koja je juce pokusala isto u Beogradu. Stop bahatima! Svi da budu kaznjeni za zlostavljanje naroda i ugrozavanje funkcionisanja drzave i njenih hitnih sluzbi.
    (Milosh, 8. oktobar 2019 14:43)

    # Link komentara

  93. Bojkot taksista!
     (LOL, 8. oktobar 2019 14:41)

    # Link komentara

  94. Lose poslovanje je taksiste dovelo u ovaj polozaj i sami su krivi za to. U Beogradu Dobar dan taksisti kosta 200 din i da te odveze od tacke A do tacke B kosta papreno, cemu tolike cene?! Konkurencija se pobedjuje, boljom cenom, boljom uslugom a ne protestom, oni bi da odveze 3 - 4 voznje danju ode spava, uvece izadje u 2-3 ujutru jos dve tri nocne voznje i njemu extra, hoce 'leba bez motike... prosla su vremena, modernizacija, bolja ponuda, prilagodjavanje je jedina opcija ovi protesti nista ne donose i Cao...
     (Grobar 100%, 8. oktobar 2019 14:38)

    # Link komentara

  95. Тако треба са таксистима. Нико им не брани да штрајкују, али само без кола, као и сви ми остали грађани.
    (sitno, 8. oktobar 2019 14:38)

    # Link komentara

  96. Bravo za policiju Novog Sada, Beograde vidiš li kako može !
     (skene, 8. oktobar 2019 14:37)

    # Link komentara

  97. E, tako se to radi... Policija treba da služi građanima, a ne da toleriše maltretiranje grupe nezadovoljnih. Odakle im pravo da sve ljude drže kao taoce. Neka nađu način kako će to da reše, a ne da maltretiraju ceo grad. To bi isto bilo kao kada bi nezadovoljan komšija u prizemlju jer mu trava dolazi do prozora zatvorio zgradu za sve ostale koji u njoj žive. S kojim pravom bre!
     (Pero, 8. oktobar 2019 14:34)

    # Link komentara

  98. Zasto policija u Beogradu ne uradi ko kolege iz Novog Sada. Dokle vise titranja taksistima, i njihovog ucenjivanja da imaju monopol u prevozu.
    (Glasac na izborima, 8. oktobar 2019 14:33)

    # Link komentara

  99. Tako je bre.
     (Radijator, 8. oktobar 2019 14:32)

    # Link komentara

  100. Na osnovu kog zakona vlada oprašta porez taksistima.Hajde onda da niko ne plaća porez. Bruka za Vladu koja trpi ucene
     (zoran, 8. oktobar 2019 14:31)

    # Link komentara

  101. Napokon i policija da radi svoj posao. Dosta je bilo gužvi i pešačenja do kuće zbog male grupe ljudi. Kada bi svaka branša ljudi protestvovala na taj način, grad bi bio u kolapsu 24/7. Zamislite da učitelji i profesori izađu na ulice i blokiraju saobraćaj, pa sledeći dan doktori...Policiji svaka čast.
    (damjan, 8. oktobar 2019 14:27)

    # Link komentara

  102. U uređenoj državi ovo se rešava za pola sata...ali pošto mi nismo uređena država ovo će se otegnuti do pole nove godine.....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 8. oktobar 2019 14:26)

    # Link komentara

  103. Ovakvi potezi teraju građane da uzmu pravdu u svoje ruke pošto onaj koji bi trebalo to da radi ne čini.
    A ako smo dotle došli onda se postavlja pitanje čemu plaćanje poreza ako države nema.
    Šta je sledeće?
    (Realista, 8. oktobar 2019 14:25)

    # Link komentara

  104. Kod nas u Srbiji sve naopako. MekDonalds je fensi restoran, IKEA je luksuz, taksisti su elita, lekari golje... U svetu je to malko drugacije.
     (Stanoje, 8. oktobar 2019 14:25)

    # Link komentara

  105. Hoce monopol da mogu da ucenjuju drzavu i globe gradjane!
    (Kaligula, 8. oktobar 2019 14:25)

    # Link komentara

  106. Šta ti je Vojvodina, neki red mora da se zna ...
    (No pasaran, 8. oktobar 2019 14:24)

    # Link komentara

  107. Зашто Нови Сад ... зашто ...
    (рајко крвавац, 8. oktobar 2019 14:20)

    # Link komentara

  108. Mi gradjani kao zamorcici sve ide preko nasih ledja a ZASTO?
     (Vesna, 8. oktobar 2019 14:19)

    # Link komentara

  109. Takisiti vase vreme je proslo, ili se prialgodite ili manajte profesiju. Nemate pravo da obustvljate saobracaj i smetate drugim ljudima od kojih mnogi rade mnogo teze poslove od vas.
    (LFC, 8. oktobar 2019 14:19)

    # Link komentara